Kehitä palautetaitoja ja kohtaa konfliktit

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Palaute ja terveet konfliktit ovat tärkeitä kehittymisen kannata. Uusi normaali asettaa kuitenkin myös konfliktitilanteiden käsittelylle uusia vaatimuksia, jotka tiimin vetäjän on hyvä tunnistaa ja taklata etupeltoon.

Palaute ja terveet konfliktit ovat kehittymisen mahdollistajia niin yksilö- kuin organisaatiotasolla. Hyvät palautetaidot niin palautteen antajana kuin vastaanottajakin lisäävät merkittävästi onnistumisen mahdollisuuksia joskus haastavissakin vuorovaikutustilanteissa.  

Tässä koulutuksessa opit:  

  • Arvioimaan vuorovaikutus- ja palautetaitojasi 
  • Työkaluja vuorovaikutustaitojesi kehittämiseen  
  • Vastaanottamaan ja antamaan myönteistä, sekä rakentavaa palautetta   
  • Konkreettisia keinoja konfliktitilanteisiin ja niiden taitavaan käsittelemiseen  

Tämä koulutus sopii erityisesti esihenkilöroolissa toimiville, mutta näistä taidoista hyötyy organisaatiossa jokainen.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Marianne Murto

Marianne Murto

Tiimivalmentaja/yrittäjä, Mind Me Solutions Oy

Marianne Murto on yrittäjä ja tiimivalmentaja, joka kouluttaa laajasti tiimityöhön liittyvistä aiheista kuten vuorovaikutustaidoista, luottamuksen lue lisäärakentamisesta ja johtajuudesta. Hänen taustansa tiimivalmennusten parissa on alkanut Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen koulutusohjelmasta ja nykyään hän työskentelee kyseisten teemojen parissa yrityksensä kautta. Marianne uskoo, että paremmat taidot yhdessä toimimiseen ovat elinehto työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, kun tarve vuorovaikutukselle ja yhdessä ajattelulle korostuu entisestään. Näiden taitojen tulee siis olla kaikkien saatavilla aina koulutuksesta työelämään.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Marianne Murto

Koulutuksen arviot

80 %

11 tyytyväisyys
4x
5x
0x
2x
0x

Katri K.

Hyvä kouluttaja!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
53 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö