Kehitä palautetaitoja ja kohtaa konfliktit

Kouluttajana toimii  Marianne Murto

Sopii kuunteluun

Palaute ja terveet konfliktit ovat tärkeitä kehittymisen kannata. Uusi normaali asettaa kuitenkin myös konfliktitilanteiden käsittelylle uusia vaatimuksia, jotka tiimin vetäjän on hyvä tunnistaa ja taklata etupeltoon. Koko kuvaus

Kokonaispituus

53 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Palaute ja terveet konfliktit ovat kehittymisen mahdollistajia niin yksilö- kuin organisaatiotasolla. Hyvät palautetaidot niin palautteen antajana kuin vastaanottajakin lisäävät merkittävästi onnistumisen mahdollisuuksia joskus haastavissakin vuorovaikutustilanteissa.  

Tässä koulutuksessa opit:  

  • Arvioimaan vuorovaikutus- ja palautetaitojasi 
  • Työkaluja vuorovaikutustaitojesi kehittämiseen  
  • Vastaanottamaan ja antamaan myönteistä, sekä rakentavaa palautetta   
  • Konkreettisia keinoja konfliktitilanteisiin ja niiden taitavaan käsittelemiseen  

Tämä koulutus sopii erityisesti esihenkilöroolissa toimiville, mutta näistä taidoista hyötyy organisaatiossa jokainen.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Marianne Murto

Tiimivalmentaja/yrittäjä, Mind Me Solutions Oy

Marianne Murto on yrittäjä ja tiimivalmentaja, joka kouluttaa laajasti tiimityöhön liittyvistä aiheista kuten vuorovaikutustaidoista, luottamuksen rakentamisesta ja johtajuudesta. Hänen taustansa tiimivalmennusten parissa on alkanut Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen koulutusohjelmasta ja nykyään hän työskentelee kyseisten teemojen parissa yrityksensä kautta. Marianne uskoo, että paremmat taidot yhdessä toimimiseen ovat elinehto työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, kun tarve vuorovaikutukselle ja yhdessä ajattelulle korostuu entisestään. Näiden taitojen tulee siis olla kaikkien saatavilla aina koulutuksesta työelämään.  

Koulutuksen arviot

80 %

14 tyytyväisyys
5x
6x
1x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Katri K.

Hyvä kouluttaja!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.