Käytöstavat myyntitilanteissa

Kouluttajana toimii  Isa Karlsson

Sopii kuunteluun

Mitä eroa on käytöstavoilla, protokollalla ja etiketillä? Entäs toimitaanko teillä liike-elämän, vai kulttuuristen toimintamallien mukaan?

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

15 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Käytöstavat ovat jokaisessa kohtaamisessa avainasemassa. Ne määrittävät vahvasti mielikuvaa ihmisestä, jonka kohtaamme, mutta liike-elämässä myös hänen edustamasta yrityksestä ja sen palveluista.  

Myynnissä ei kysellä tiukan etiketin tai protokollan perään. Tässä koulutuksessa herätetään eloon jokapäiväiset kohtaamiset, kunnioitus ja itsetunto. 

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Millaisia erityispiirteitä yrityksenne toimintamalleihin kytkeytyy 
  • Miten herättää luottamus jokapäiväisissä kohtaamisissa 
  • Miten varmistaa, että käyttäydyt aina parhaalla, tilanteeseen sopivalla tavalla 

Koulutus sopii kaikille myynnin ja asiakasrajapinnan parissa toimiville ammattilaisille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Koulutuksen sisältö

4 oppituntia  · 16min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Isa Karlsson

Isa Karlsson

Työnurakouluttaja, Tmi Isa Karlsson

Isa on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin lue lisäähenkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Isa Karlsson

Koulutuksen arviot

81 %

20 tyytyväisyys
8x
7x
3x
2x
0x

Keijo S.

Tärkeitä asioita! Hyvä ja selkeä esitys.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.