Käytännön tietosuojaa myynnille

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 138,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Myyjä, tiedätkö, millä perusteilla saat käsitellä henkilötietoa? Entä mitä tulee ottaa huomioon, kun asiakastietoa syötetään eri järjestelmiin?

Hyvä myyjä on varsinainen tietoimuri. Myyntitehtävissä on hyödyllistä kerätä sekä olemassa olevista että potentiaalisista asiakkaista mahdollisimman paljon ja mahdollisimman monipuolisesti tietoja. Lisäksi pitää ymmärtää kilpailijoiden ja muiden toimijoiden vaikutukset kaupan tekemiseen. Tietosuoja asettaa kuitenkin rajat sille, millä perusteilla tietoja saa kerätä ja mitä tiedoilla saa tehdä. Jokaisen myyntityötä tekevän on kriittisen tärkeää ymmärtää nämä rajat. 

Koulutus on tarpeen kaikille myyntityötä tekeville henkilöille. Tietosuoja-asetus on ystäväsi, ei vihollisesi. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, mitä tietoja saat kerätä ja mitä et, ja miksi tietoja saa kerätä ja miksi ei? 
  2. Tiedät, miten tietoja pitää säilyttää ja kuka saa päästä niihin käsiksi. 
  3. Opit, mitä väliä on sillä, kenet valitaan kumppaniksi myyntitietojen käsittelemiseen (analysointi, mainonta). 

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 138,00 €
Leena Kuusniemi

Leena Kuusniemi

Legal Adviser, LL.M., Leegal Oy

Leena Kuusniemi on kokenut teknologiajuristi, jonka intohimona on kertoa kompleksisista juridisista asioista selkeästi ja käytännönläheisesti. Leena on aloittanut uransa lue lisääasianajotoimistoissa ja koko 2000-luvun peli- ja teknologiayritysten juristina. Leenalla on yli 25 vuoden kokemus insinöörien, myyntihenkilöiden ja johdon koulutuksesta. Leena on toiminut eri EU-komission työryhmien jäsenenä (kuluttajansuoja, tietosuoja, alustatalouden sääntely).  Tällä hetkellä Leena on lisäksi Maastrichtin yliopiston instituutin ”European Centre on Privacy and Cybersecurity” Visiting Fellow ja luennoi säännöllisesti tietosuojakoulutuksissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Leena Kuusniemi

Koulutuksen arviot

81 %

17 tyytyväisyys
7x
6x
2x
2x
0x

Pasi H.

Selkeä ja ammattitaitoinen kerronta.
Voidaanhan olettaa, että yrityksen sivuilta tarjottua / kerättyä henkilötietoa saa tallentaa myyntiä varten omaan järjestelmään?

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.