Kasvua somesta henkilöbrändäyksellä

Kouluttajana toimii  Oona Kankkunen

Nykypäivänä kilpailu on kovaa ja asiakkailla on tietoähky. Henkilöt, jotka tuovat rohkeasti persoonaansa esille ja tuottavat kohderyhmää houkuttelevaa sisältöä, menestyvät modernissa myynnissä ja heitä suositellaan myös muille. Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

1:15 h

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Henkilöbrändäys on omalla brändillä luottamuksen rakentamista sosiaalissa kanavissa ja tunnettuvuuden kasvattamista oman alan asiantuntijana. 

Tutkimuksien mukaan, 84% B2B ostajista haluaa aloittaa ostopolkunsa suosittelun kautta. On myös todettu, että on 4 x todennäköisempää saada tapaaminen potentiaalisen asiakkaan kanssa, kun on yhteinen tuttu sosiaalisissa verkostoissa. 

Ihmiset ostavat ihmisiltä ja henkilöitä seurataan somessa jopa x 10 enemmän kuin yrityksiä.  

Jos et ole vielä sisäistänyt henkilöbrändäystä omaan tekemiseesi myynnissä tai asiantuntijana, todennäköisesti menetät liiketoimintaa kilpailijoillesi etkä maksimoi myyntimahdollisuuksiasi. 
 

Tämän koulutuksen jälkeen: 

  • tiedät mitä on henkilöbrändäys ja miten päästä alkuun  

  • tiedät kuinka rakentaa tunnettuvuutta 

  • tiedät kuinka saat asiakkaat lähestymään sinua 

  • ymmärrät mitä on henkilö- ja asiantuntijabrändäys 

  • saat ideoita, miten lähteä tuottamaan sisältöä joka herättää mielenkiintoa ja rakentaa luottamusta 
     

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkilöbrändäyksen mahdollisuuksista työssään. Koulutukseen kuuluu yhden sivun Social Selling Canvas, jota voit täyttää koulutuksen aikana luodaksesi itsellesi toimintasuunnitelman. Voit hyvin suorittaa koulutuksen myös ilman Canvasta ja/tai hyödyntää sitä myöhemmin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Oona Kankkunen

Kasvuvalmentaja, social selling- ja myyntivalmentaja, yrittäjä ja ceo

Oona Kankkunen on social sellingin ammattilainen, kasvuvalmentaja ja myynnin ja markkinoinnin yhdistäjä. Kankkunen kouluttaa innostavasti verkostoitumisesta, yhteisöjen lue lisäärakentamisesta ja henkilöbrändäyksestä - liikevaihdon kasvattamista unohtamatta. 

Koulutuksen arviot

81 %

18 tyytyväisyys
9x
4x
3x
1x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tea K.

Antoi paljon ahaa elämyksiä ja uskoa omaan osaamiseen. Kiitos Oona!


Marjo T.

Aivan loistava. Oli ainakin minulle erittäin tärkeä ja opettavainen.


Suvi Y.

Kaikin puolin miellyttävä kouluttaja. Koulutus oli kuitenkin aivan liian pitkä.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.