Kasvua somesta henkilöbrändäyksellä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Nykypäivänä kilpailu on kovaa ja asiakkailla on tietoähky. Henkilöt, jotka tuovat rohkeasti persoonaansa esille ja tuottavat kohderyhmää houkuttelevaa sisältöä, menestyvät modernissa myynnissä ja heitä suositellaan myös muille.

Henkilöbrändäys on omalla brändillä luottamuksen rakentamista sosiaalissa kanavissa ja tunnettuvuuden kasvattamista oman alan asiantuntijana. 

Tutkimuksien mukaan, 84% B2B ostajista haluaa aloittaa ostopolkunsa suosittelun kautta. On myös todettu, että on 4 x todennäköisempää saada tapaaminen potentiaalisen asiakkaan kanssa, kun on yhteinen tuttu sosiaalisissa verkostoissa. 

Ihmiset ostavat ihmisiltä ja henkilöitä seurataan somessa jopa x 10 enemmän kuin yrityksiä.  

Jos et ole vielä sisäistänyt henkilöbrändäystä omaan tekemiseesi myynnissä tai asiantuntijana, todennäköisesti menetät liiketoimintaa kilpailijoillesi etkä maksimoi myyntimahdollisuuksiasi. 
 

Tämän koulutuksen jälkeen: 

  • tiedät mitä on henkilöbrändäys ja miten päästä alkuun  

  • tiedät kuinka rakentaa tunnettuvuutta 

  • tiedät kuinka saat asiakkaat lähestymään sinua 

  • ymmärrät mitä on henkilö- ja asiantuntijabrändäys 

  • saat ideoita, miten lähteä tuottamaan sisältöä joka herättää mielenkiintoa ja rakentaa luottamusta 
     

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkilöbrändäyksen mahdollisuuksista työssään. Koulutukseen kuuluu yhden sivun Social Selling Canvas, jota voit täyttää koulutuksen aikana luodaksesi itsellesi toimintasuunnitelman. Voit hyvin suorittaa koulutuksen myös ilman Canvasta ja/tai hyödyntää sitä myöhemmin. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Oona Kankkunen

Oona Kankkunen

Kasvuvalmentaja, Social Selling- ja myyntivalmentaja, Yrittäjä ja CEO

Oona Kankkunen on social sellingin ammattilainen, kasvuvalmentaja ja myynnin ja markkinoinnin yhdistäjä. Kankkunen kouluttaa innostavasti verkostoitumisesta, yhteisöjen lue lisäärakentamisesta ja henkilöbrändäyksestä - liikevaihdon kasvattamista unohtamatta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Oona Kankkunen

Koulutuksen arviot

81 %

18 tyytyväisyys
9x
4x
3x
1x
1x

Tea K.

Antoi paljon ahaa elämyksiä ja uskoa omaan osaamiseen. Kiitos Oona!


Marjo T.

Aivan loistava. Oli ainakin minulle erittäin tärkeä ja opettavainen.


Suvi Y.

Kaikin puolin miellyttävä kouluttaja. Koulutus oli kuitenkin aivan liian pitkä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:15 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö