Miten ja mitä mittaat asiakkuuksistasi?

Kouluttajana toimii  Jani Ojala

Miten määrittelet oikeat mittarit KA-myynnille? Miten personoit KA-menetelmiä eri asiakkuustasoille?

Kokonaispituus

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Miksi asiakkaan “pöhinää” kannattaa mitata? Miten KA-myyntitavoitteita kannattaa palastella? Mitä on hyvä ymmärtää KA-myynnin sisäisistä ja ulkoisista mittareista? 

Saat tästä koulutuksesta konkreettisia vinkkejä, miten KA-myyntiä mittaroidaan ja personoidaan. Myynnin Personal Trainer Jani Ojala käy läpi keskeisimmät sudenkuopat ja kuntoon laitettavat asiat. Koulutuksen päätteeksi ymmärrät, miten KA-myynnin mittarit kannattaa suunnitella ja millaisia menetelmitä kannattaa kohdistaa eri tason asiakkuuksiin. 

Koulutus sopii kaikille Key Account -myynnin ja sen kehittämisen parissa työskenteleville asiantuntijoille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jani Ojala

Sales & Marketing Director, Partner, New Business Office

Jani toimii Sales & Marketing Directorina ja partnerina myynnin konsultointiin ja myyntiprosessin ulkoistamiseen erikoistuneessa New Business Officessa. Janilla on 20 vuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta: kaikki ovelta ovelle -myynnistä kansainväliseen kauppaan on koettu. Kaikki Janin koulutuksissa saarnattu perustuu 99% käytännön kokemuksiin.

Janin teesejä ovat: “Ainoastaan teoriaan keskittyminen on pelokkaita varten” ja “Ratkaisumyynti on asiakkaan auttamista kohti oikeita ratkaisuita”. 

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.