Onnistu asiakasjohtajana

Kouluttajana toimii  Mika Rautiainen

Osaatko johtaa asiakkuuksia tehokkaasti? Entä ymmärrätkö oman toiminasi vaikutusta asiakkuuksien kasvattamisessa, suojelemisessa sekä ylläpitämisessä? Koko kuvaus

Kokonaispituus

25 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakkuuksien johtamista verrataan syystäkin maanviljelyyn. Asiakkuusjohtajan on aina oltava edellä asiakasta, suunniteltava omat liikkeensä ennen kuin asiakas edes osaa odottaa palveluntarjoajalta panostusta, sekä huomioitava ulkopuoliset tekijät, kuten kilpailijat ja markkinan muutokset. 

Koulutuksen tarkoituksena on haastaa Key Account Manager, tai mikä ikinä tittelisi olisikaan, ajattelemaan omaa työtä ja käyttämääsi aikaa uudelleen. Käytätkö aikaasi tulipalojen sammutteluun vai systemaattiseen asiakkuutta kasvattavaan työhön? Jos tiedät osaavasi hoitaa ja kasvattaa sinulle nimettyjä asiakkuuksia itse, ilman tarvetta uusista ajatuksista tai näkökulmista, ei tämä koulutus ole sinua varten. Jos taas haluat oivaltaa jotain uutta asiakkuuksien kasvattamisesta, suojelemisesta tai ylläpitämisestä, kannattaa osallistua tähän koulutukseen! 

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille asiakkuuksien johtamisen tai kasvattamisen parissa toimijoille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Rautiainen

Founder, CEO, Funnel 2.0 Oy

Mika Rautiainen on tutkimus- ja konsulttitalo Funnel 2.0 Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus myynnin johtamisesta sekä valmentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, B2B-asiakaskokemuksesta ja B2B-asiakasymmärryksestä. Mika on perehtynyt asiakasymmärryksen hyödyntämiseen myynnissä ja asiakkuuksien johtamisessa. Valmennuksissaan hän ei halua opettaa, vaan pyrkii oivalluttamaan osallistujat tarkastelemaan tuttujakin teemoja uusista näkökulmista. 

Koulutuksen arviot

95 %

8 tyytyväisyys
6x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.