Onnistu asiakasjohtajana

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
25 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Osaatko johtaa asiakkuuksia tehokkaasti? Entä ymmärrätkö oman toiminasi vaikutusta asiakkuuksien kasvattamisessa, suojelemisessa sekä ylläpitämisessä?

Asiakkuuksien johtamista verrataan syystäkin maanviljelyyn. Asiakkuusjohtajan on aina oltava edellä asiakasta, suunniteltava omat liikkeensä ennen kuin asiakas edes osaa odottaa palveluntarjoajalta panostusta, sekä huomioitava ulkopuoliset tekijät, kuten kilpailijat ja markkinan muutokset. 

Koulutuksen tarkoituksena on haastaa Key Account Manager, tai mikä ikinä tittelisi olisikaan, ajattelemaan omaa työtä ja käyttämääsi aikaa uudelleen. Käytätkö aikaasi tulipalojen sammutteluun vai systemaattiseen asiakkuutta kasvattavaan työhön? Jos tiedät osaavasi hoitaa ja kasvattaa sinulle nimettyjä asiakkuuksia itse, ilman tarvetta uusista ajatuksista tai näkökulmista, ei tämä koulutus ole sinua varten. Jos taas haluat oivaltaa jotain uutta asiakkuuksien kasvattamisesta, suojelemisesta tai ylläpitämisestä, kannattaa osallistua tähän koulutukseen! 

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille asiakkuuksien johtamisen tai kasvattamisen parissa toimijoille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mika Rautiainen

Mika Rautiainen

Founder, CEO, Funnel 2.0 Oy

Mika Rautiainen on tutkimus- ja konsulttitalo Funnel 2.0 Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus myynnin johtamisesta sekä lue lisäävalmentamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä, B2B-asiakaskokemuksesta ja B2B-asiakasymmärryksestä. Mika on perehtynyt asiakasymmärryksen hyödyntämiseen myynnissä ja asiakkuuksien johtamisessa. Valmennuksissaan hän ei halua opettaa, vaan pyrkii oivalluttamaan osallistujat tarkastelemaan tuttujakin teemoja uusista näkökulmista. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Mika Rautiainen

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.