Johda työyhteisön tunnelmaa muutoksessa

Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
52 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Ymmärrä mistä työyhteisön tunnelma syntyy, miksi tunnelmalla on väliä ja miten kohdata vaikeat tilanteet tai henkilöt työpaikalla.

Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, tehokkuutta ja luovuutta. Se saa kaikki viihtymään ja asiakkaat suosittelemaan. Kiristyvä tunnelma taas saa ihmiset kääntymään toisiaan vastaan, lisää konflikteja ja lisää sairauspoissaoloja. Työyhteisön tunnelma on kaiken toiminnan kivijalka, joka syntyy yhdessä toimintaympäristön, prosessien ja ihmisten vaikutuksesta. Tunnelma on koetuksella jatkuvassa muutoksessa ja kiristyvä tunnelma voi johtaa nopeasti kaaokseen ja hässäkkään.  

Johtamalla tunnelmaa lisäät hyvinvointia, kehität yhteistyötä ja luot menestykselle uudenlaista pohjaa. Tässä koulutuksessa saat käytännön vinkkejä, mitä ja miten kannattaa johtaa, kun halutaan johtaa työyhteisön tunnelmaa muutoksessa. Koulutuksen vinkit ovat sovellettavissa minkä tahansa alan työhön ja missä tahansa roolissa. Voit hyödyntää oppimaasi koko tiimin kesken tai ottaa parhaat keinot käyttöön oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. 

Tämän koulutuksen katsottuasi: 

  • Ymmärrät mistä kaikesta työyhteisön tunnelma ja tiimin dynamiikka syntyy 
  • Osaat johtaa ja muotoilla tunnelman eri elementtejä  
  • Saat vinkkejä ja työkaluja, miten johtaa tunnelmaa muutoksessa 
  • Osaat kohdata myös vaikeita tilanteita ja mahdollisia tunnelmanpilaajia 
  • Ymmärrät, miten jokaisen oma persoona ja taipumukset vaikuttavat tyyliin muutoksessa  
  • Voit kehittää omia tapoja hyödyntää kriisiä voimavarana 
  • Tunnistat mikä lisää tiimihenkeä ja toisaalta, mikä vaikeuttaa yhteistyötä 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää muutosta ja muuttuvaa tunnelmaa paremmin. Koulutus on hyvä työkalu paitsi esimiehille, johtajille ja tiiminvetäjille, myös HR-yksiköiden suunnittelijoille, asiantuntijoille ja kouluttajille. Koulutus sopii myös sellaisenaan jokaiselle, joka haluaa jaksaa omassa työssä paremmin, lisätä omaa hyvinvointia ja ymmärtää myös toisten toimintaa muutoksessa.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Marjo Rantanen

Marjo Rantanen

tunnelmajohtamisen lisenssivalmentaja, tietokirjailija, ammattipuhuja, CEO, Tunemaker

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun ja -johtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, tietokirjailija ja ammattipuhuja. Hän on kirjoittanut tietokirjat Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) lue lisääja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) sekä työstää tällä hetkellä kolmatta kirjaansa, miten johtaa tunnelmaa muutoksessa. Marjo on myös palkittu Speakersforumin Vuoden Puhuja 2019 sekä suosittu luennoitsija eri oppilaitoksissa.    Marjolla on yli kymmenen vuoden kokemus konseptoinnista, asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä henkilöstön valmentamisesta. Hänen asiakkaitaan ovat niin henkilöstö ja tiimit kuin esimiehet ja johtoryhmät. Marjo on LUONTAISET TAIPUMUKSET ™ -lisenssivalmentaja. Hän on erikoistunut työyhteisön vahvuuksien, esimiestyylin ja ryhmädynamiikan sekä henkilökemian valmentamiseen. Marjo auttaa yrityksiä ja yhteisöjä johtamaan tunnelmaa muutoksessa ja toimimaan ketterämmin yhteistyössä myös paineen alla. Marjon tyyli valmentajana on innostava ja usein esimerkeissä huumoria hyödyntävä.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Marjo Rantanen

Koulutuksen arviot

87 %

17 tyytyväisyys
9x
5x
3x
0x
0x

Annina L.

Erittäin mielenkiintoinen koulutus ja pidin kovasti koulutuksen vetäjän tavasta kertoa asiasta. Olen tätä koulutusta suositellut myös kollegoilleni.


Taru Lehtinen

Tärkeä aihe! Oivallus kommunikaation vaikutuksesta tunnelmaan ja tunnelman vaikutuksesta päätöksentekoon.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.