Johda onnistuneesti kriisissä

Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
43 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitkä ovat kriisin syntymisen vaiheet? Entä miten minimoit kriisin vaikutukset?

Opi seuraavia taitoja

Kriisi tarkoittaa radikaalia muutosta. Kriisejä voi syntyä pienempiä ja suurempia, kestoltaan lyhyempiä ja pidempiä eri puolilla organisaatiota eri ajankohtina. Mitä suurempi ja pitempikestoisempi kriisi on kysymyksessä, sitä todennäköisemmin kriisi edellyttää hyvin toisenlaista johtajuutta kuin päivittäisjohtaminen.  

Vaikka kriisien vakavuusasteet ja laajuudet voivat vaihdella, löytyy kriiseille silti tyypillisiä yhteisiä piirteitä kuten vahvan johtajuuden tarve sekä nopean päätöksenteon tarve. Tässä koulutuksessa käydään läpi keskeiset seikat, jotka kriisissä on hallittava hyvin. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Ymmärrät, miten ja miksi kriisi tyypillisesti syntyy. 
  • Ymmärrät, miten kriisin voisi välttää tai ainakin vaikutukset minimoida. 
  • Ymmärrät, millainen johtajuus todennäköisesti johtaa onnistumiseen.  
  •  Opit päätöksenteosta sellaista, jota et ehkä ennen ole tullut ajatelleeksi. 
  • Opit, miten viestinnästä saa vakuuttavan. 

Koulutus soveltuu kaikille, jotka johtavat kriisissä.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hannamari Heino

Hannamari Heino

Saga Professional Trainer | Saga Property Advisor, KTM, KM, AKA-Yleisauktorisoitu, väitöskirjatutkija

Hannamari Heino on kauppatieteiden ja kasvatustieteiden maisteri sekä väitöskirjatutkija, aiheenaan strateginen johtaminen. Hannamari on talousjohtamisen sekä lue lisäätulosvastuullisen johtamisen kokenut asiantuntija ja kouluttaja, jolla on monipuolinen johtajakokemus yrityksistä eri omistajapohjilla sekä eri toimialoilta. Dynaamiset johtamiskyvyt ovat hänen erityisosaamisalueensa talousjohtamisen lisäksi. Hannamarin johtotähtenä on yhdistää taloudellinen ajattelu ja kannattavuuden ohjaus ihmisen käyttäytymisen ymmärtämisen kanssa. Hannamarin erityinen vahvuus on tuoda tutkimus ja tiede helposti ymmärrettävään muotoon toiminnan tasolla toteutettavaksi.

Kaikki kouluttajan koulutukset Hannamari Heino

Koulutuksen arviot

76 %

10 tyytyväisyys
4x
2x
2x
2x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.