Johda myyntitiimisi tuloksiin!

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mikä on myynnin sisäinen maailma, ja miten otat sen huomioon myynnin kehittämisessä? Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen, ja siksi on tärkeää laittaa sisäisesti myynnin rakenteet ja toimintatavat kuntoon ennen asiakkaalle varsinaisen arvon luomist

Myynnin kehittämisessä keskitytään usein asiakkaan kanssa tehtävään myyntityöhön. Ihan aiheestakin, mutta vaarana on samalla kuitenkin se, että huomiota ei saa riittävästi myynnin sisäinen maailma. Peter Drucker lausahti aikanaan oivallisesti, että ”Yrityksen kulttuuri syö strategiaa aamupalaksi.” Tässä kuuluisassa toteamuksessa kiteytyy oivallisesti myynnin johtamisen ja sisäisen kulttuurin merkitys tulosten aikaansaamiseksi. 

Tässä koulutuksessa opit:  

  • Myynnin johtamisen keskeiset osa-alueet 
  • Myyntipalavereiden tehostamisesta 
  • Erilaisten myyjäpersoonien kohtaamista 
  • Konkreettisia työkaluja oman myyntityösi johtamiseen 

Valmennus soveltuu kaikille B2B myyntityötä tekeville ja johtaville avainhenkilöille.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kert Kenner

Kert Kenner

CEO, Kenner Company Oy

Kert Kenner on toiminut myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa yli 20 vuotta. Hän on toimitusjohtajana Kenner Company Oy:ssä lue lisää(www.kennerco.fi). Kertin intohimona on uuden ajan myynnin kehittäminen. Kert on valmentanut urallaan tuhansia yritysksiä eri toimialoilta saamaan aikaan parempia tuloksia. Kertin intohimona on erityisesti myyntikonseptien hiominen timanteiksi toimialasta ja koosta riippumatta. Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Siksi Kert uskoo vahvasti myös myynnin johtamisrakenteiden, -tapojen ja -kulttuurin kehittämiseen. Kert valmentaa rakkaudesta lajiin, ja ympäri Suomea yli 200 valmennuksen vuosivauhdilla.

Kaikki kouluttajan koulutukset Kert Kenner

Koulutuksen arviot

83 %

36 tyytyväisyys
14x
15x
6x
1x
0x

Markku O.

Erittäin selkeä ulosanti! Pointit hyvin visuaalisesti näkyvillä, minkä vuoksi helppo seurata koulutusta.


Sami S.

Hyvä setti


Harri R.

Hyvää ajankohtaista asiaa.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
51 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö