Johda asiakaskokemuksen tunnelmaa

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
59 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka huomioit tunteet asiakaskokemuksessa? Miten menestyt johtamalla tunnelmaa?

Hyvä tunnelma saa asiakkaat viihtymään ja suosittelemaan. Huono tunnelma taas kääntää ihmiset helposti toisiaan vastaan ja saa asiakkaat katoamaan. Jokaisella yrityksen työntekijällä on vastuu tunnelmasta, joka tarttuu niin asiakkaisiin kuin yhteistyökumppaneihin. Tunnelma on myös jatkuvassa muutoksessa, ja siihen liittyvät haasteet työllistävät koko henkilöstöä. Tässä koulutuksessa pääset ketterästi asiakaskokemukseen uudella kulmalla. Saat käytännön vinkkejä, miten johtaa asiakaskokemusta ja sen tunnelmaa mistä tahansa roolista ja missä tahansa tilanteessa. 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Miten saat asiakkaat viihtymään ja suosittelemaan 
  • Mitä kaikkea pitää johtaa, kun haluat johtaa tunnelmaa 
  • Miksi tunnelma on kaikille erilainen 
  • Miten löydät omat persoonalliset vahvuutesi ja oman tyylisi  
  • Miten kohtaat vaikean tai haastavan yhteistyökumppanin 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää asiakkaita paremmin ja onnistua luomaan ikimuistoisia asiakaskohtaamisia. Koulutus on hyvä työkalu paitsi myyjille ja asiakaspalvelijoille, myös suunnittelijoille, asiantuntijoille ja esimiehille. Koulutus sopii myös viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää hyvää tunnelmaa elementtinä somessa ja yritysviestinnässä.  

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Marjo Rantanen

Marjo Rantanen

tunnelmajohtamisen lisenssivalmentaja, tietokirjailija, ammattipuhuja, CEO, Tunemaker

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun ja -johtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, tietokirjailija ja ammattipuhuja. Hän on kirjoittanut tietokirjat Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) lue lisääja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) sekä työstää tällä hetkellä kolmatta kirjaansa, miten johtaa tunnelmaa muutoksessa. Marjo on myös palkittu Speakersforumin Vuoden Puhuja 2019 sekä suosittu luennoitsija eri oppilaitoksissa.    Marjolla on yli kymmenen vuoden kokemus konseptoinnista, asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä henkilöstön valmentamisesta. Hänen asiakkaitaan ovat niin henkilöstö ja tiimit kuin esimiehet ja johtoryhmät. Marjo on LUONTAISET TAIPUMUKSET ™ -lisenssivalmentaja. Hän on erikoistunut työyhteisön vahvuuksien, esimiestyylin ja ryhmädynamiikan sekä henkilökemian valmentamiseen. Marjo auttaa yrityksiä ja yhteisöjä johtamaan tunnelmaa muutoksessa ja toimimaan ketterämmin yhteistyössä myös paineen alla. Marjon tyyli valmentajana on innostava ja usein esimerkeissä huumoria hyödyntävä.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Marjo Rantanen

Koulutuksen arviot

89 %

24 tyytyväisyys
16x
4x
3x
1x
0x

Satu K.

Ihana positiivinen lopetus koulutuksen lopussa


Aada Muhonen

Inspiroiva koulutus ja kouluttaja! Hyviä, havainnollistavia esimerkkejä miten opittua voi viedä avuksi käytäntöön.


Krista Nyman

Videot hieman pätkivät ja hyppelehtivät toiseen kesken edellisen videon.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.