Jaksaminen myyntityössä

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Samuli Salonen

Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Myyjän tärkein työkalu on myyjä itse. Oikealla työn priorisoinnilla ja tauottamisella pidät huolta itsestäsi, jaksat vaativassa myyntityössä ja teet huipputuloksia.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Uupuminen Palautuminen Ajanhallinta Stressinhallinta

Myyjät ovat jatkuvasti kovan paineen alla. Myyntijohtaja on asettanut suuret tavoitteet, asiakkaat soittelevat jatkuvasti, tarjousta pitäisi päivittää, uusia asiakkaita pitäisi etsiä ja pitäisi olla jatkuvasti läsnä eri kanavissa. Myyjät ovat usein aina töissä. Kuinka pidät tämän kaiken keskellä huolta itsestäsi? 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit tauottamaan työtäsi viisaasti. 
  2. Varmistat, että olet tehokas työssäsi. 
  3. Tunnistat ne merkit, jolloin sinulla on liian paljon tehtäviä lautasella. 

Koulutuksen sisältö

Tehosta ajan- ja kalenterinhallintaa
Hoida mieltä ja kehoa

2:04


6.  Nuku!

3:36


1:24


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Samuli Salonen

Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla. Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä lue lisääsekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Kaikki kouluttajan koulutukset Samuli Salonen

Koulutuksen arviot

79 %

18 tyytyväisyys
8x
6x
1x
1x
2x

Jarmo Palomäki

iha ok


Sabrina S.

Totta joka sana


Maria R.

Hyviä vinkkejä, otan kyllä kokeiluun.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.