Itseohjautuvuuden johtaminen

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Nenne Amnell

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
54 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten siirtyä kohti itseohjautuvaa kulttuuria ja mitä muutos vaatii? Millaisia ovat itseohjautuvuutta tukevat rakenteet? Millaista johtamisen muutosta itseohjautuvuuteen siirtyminen edellyttää? Aloita matka kohti itseohjautuvaa yrityskulttuuria!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Yrityskulttuuri Itseohjautuvuus

Työntekijöiltä ja tiimeiltä vaaditaan yhä enemmän itsenäistä työotetta, nopeaa päätöksentekoa, laajaa ja luovaa ajattelua, mahdollisuuksien näkemistä ja samanaikaisesti kykyä työskennellä yhdessä toisten osaamista arvostaen ja hyödyntäen. Itseohjautuvuuteen siirtyminen ei onnistuessaan ole pelkkä päätös, vaan se vaatii suunnittelua, tietoista johtamista, toisin tekemistä ja usein myös toisin organisoitumista kuin ennen.  

Tämä koulutus tarjoaa sinulle tietoa ja ymmärrystä itseohjautuvan kulttuurin hyödyistä, johtamisen keinoista, työkaluista sekä menetelmistä. Saat lisäksi vinkkejä millaisia onnistumisia ja haasteita matkalla on kohdattu ja miten sudenkuopat kannattaa välttää. 

Miksi katsoa koulutus?

  1. Ymmärrät, miten itseohjautuva yrityskulttuuri tukee liiketoimintaa 
  2. Hahmotat yrityskulttuurikartalla oman yrityksesi tilan ja toivotun suunnan 
  3. Saat käytännön vinkkejä itseohjautuvan kulttuurin johtamisen tueksi
  4. Priorisointi ja stepit kohti tavoitetta selkeytyvät 
  5. Vältät pahimmat sudenkuopat matkalla 

Koulutus sopii yrityksen johdolle, HR-henkilöstölle sekä tiimivastaaville. 

Koulutuksen sisältö

Itseohjautuva toimintakulttuuri
Yksilöohjautuvuudesta tiimi- ja yhteisöohjautuvuuteen
Yhteenveto ja kertauskysely

3:37


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
54 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Nenne Amnell

Nenne Amnell

Johdon valmentaja, business coach master, Algu Oy

Nenne Amnell on business coach, valmentaja, työnohjaaja sekä työelämän kehittäjä. Nenne auttaa organisaatioita ja lue lisäätiimejä kulkemaan itseohjautuvaan suuntaan tarjoilemalla käyttöön konkreettisia johtamisen malleja ja käytänteitä sekä purkamalla mm. viestinnän ja kommunikaation esteitä.     Nenne on jo viidentoista vuoden ajan tehnyt työelämän valmennuksia, koulutuksia ja ohjauksia sekä yrityksissä että julkisen puolen organisaatioissa. Hänellä on kokemusta useista palkituistakin yrityskulttuureista ja niiden erilaisista tavoista kulkea kohti itseohjautuvuutta sekä matalampaa hierarkiaa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Nenne Amnell

Koulutuksen arviot

88 %

10 tyytyväisyys
7x
1x
1x
1x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.