Itsensä johtaminen, mitä asiakaspalvelija voi oppia urheilijoilta

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
24 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kyky asettaa itselle tavoitteita ja toimia oma-aloitteisesti kuuluu jokaisen työntekijän tehtäviin, mutta miten autonominen työntekijä suhtautuu epäreiluun palautteeseen ja mitä haastavissa asiakastilanteissa toimiva voi oppia urheilijoilta?

Oman työn johtaminen on yksi tärkeimmistä työelämäntaidoista. Työelämä ei ole enää suoraviivaista yksittäisten annettujen tehtävien suorittamaista, vaan vaatii jatkuvaa aktiivisuutta ja oman toiminnan ohjaamista.  

Urheilijat ovat tottuneet toimimaan epävarmassa ympäristössä, vastuullisesti ja valvomatta. Heillä on kyky ja taito ohjata omaa toimintaa ja toimia tehokkaasti tavoitteiden kautta. Urheilijat ovat usein mestareita omassa ajan- ja energiankäytössä sekä voittavien tapojen hyödyntämisessä.   
 

Tästä koulutuksesta saat käytännön vinkkejä:  

  • Oman itsen johtamiseen 

  • Tavoitteenasetteluun 

  • Tavoitteenseurantaan 

  • Itsesi kehittämiseen 
     

Koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa toimiville, sekä asiakaspalvelutiimien tiiminvetäjille ja esihenkilöille. 

Koulutuksen sisältö

Muista oikeat kalsarit
Johda itseäsi, lisää arvoasi
Koulutuksen kokonaiskesto
24 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Matti Jaakkola

Matti Jaakkola

Organisaatio- ja Urheilupsykologi, Asselmointi Oy

Matti Jaakkola on urheilu- ja lue lisääorganisaatiopsykologi, työpsykologian asiantuntija ja  Asselmointi Oy:n toimitusjohtaja. Jaakkolan erityisosaamista urheilupsykologian lisäksi on psykologinen testaaminen, henkilöarviointi sekä rekrytointi. Jaakkolan tausta huippu-urheilijoiden urheilupsykologina näkyy hänen koulutusaiheissaan, ja hän kouluttaakin intohimoisesti esimerkiksi osaamisen tunnistamisesta, ja tavoitteen asettamisesta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Matti Jaakkola

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.