Mitä asiakaspalvelija voi oppia urheilijoilta?

Kouluttajana toimii  Matti Jaakkola

Sopii kuunteluun

Kyky asettaa itselle tavoitteita ja toimia oma-aloitteisesti kuuluu jokaisen työntekijän tehtäviin, mutta miten autonominen työntekijä suhtautuu epäreiluun palautteeseen ja mitä haastavissa asiakastilanteissa toimiva voi oppia urheilijoilta? Koko kuvaus

Kokonaispituus

24 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Oman työn johtaminen on yksi tärkeimmistä työelämäntaidoista. Työelämä ei ole enää suoraviivaista yksittäisten annettujen tehtävien suorittamaista, vaan vaatii jatkuvaa aktiivisuutta ja oman toiminnan ohjaamista.  

Urheilijat ovat tottuneet toimimaan epävarmassa ympäristössä, vastuullisesti ja valvomatta. Heillä on kyky ja taito ohjata omaa toimintaa ja toimia tehokkaasti tavoitteiden kautta. Urheilijat ovat usein mestareita omassa ajan- ja energiankäytössä sekä voittavien tapojen hyödyntämisessä.   
 

Tästä koulutuksesta saat käytännön vinkkejä:  

  • Oman itsen johtamiseen 

  • Tavoitteenasetteluun 

  • Tavoitteenseurantaan 

  • Itsesi kehittämiseen 
     

Koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa toimiville, sekä asiakaspalvelutiimien tiiminvetäjille ja esihenkilöille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Matti Jaakkola

Organisaatio- ja Urheilupsykologi, Asselmointi Oy

Matti Jaakkola on urheilu- ja organisaatiopsykologi, työpsykologian asiantuntija ja  Asselmointi Oy:n toimitusjohtaja. Jaakkolan erityisosaamista urheilupsykologian lisäksi on psykologinen testaaminen, henkilöarviointi sekä rekrytointi. Jaakkolan tausta huippu-urheilijoiden urheilupsykologina näkyy hänen koulutusaiheissaan, ja hän kouluttaakin intohimoisesti esimerkiksi osaamisen tunnistamisesta, ja tavoitteen asettamisesta. 

Koulutuksen arviot

80 %

4 tyytyväisyys
1x
2x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.