Iske suoraan ytimeen – näin kiteytät viestisi neuvotteluissa

Kouluttajana toimii  Katleena Kortesuo

Osaatko tiivistää viestisi ymmärrettävällä tavalla neuvottelutilanteissa?

Kokonaispituus

29 min

Oppituntien lukumäärä

11

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Hissipuhe ja hetken juttutuokio. Pitchaus ja pikapalaveri. Slogan ja suoraan asiaan. Usein työelämässä on rutkasti aikapaineita, eikä monestikaan ole mahdollisuuksia laajaan taustoitukseen, edes neuvotteluissa. 

Tässä koulutuksessa käymme läpi ytimekkään kielenkäytön perusteet neuvottelutaitojen näkökulmasta. Miten mennä suoraan asiaan? Miten löytää oma ydinviesti? Miten kiteyttää asia niin, että se jää mieleen?  

Koulutus sopii kaikille niille, joiden pitää saada napakasti viestinsä perille – siis esimerkiksi johtajille, myyjille, somevaikuttajille, asiantuntijoille ja asiakasneuvojille.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee bisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään. 

Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Koulutuksen arviot

88 %

12 tyytyväisyys
8x
2x
1x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.