Investointilaskenta – prosessi ja menetelmät tutuksi

Mitä opit tässä koulutuksessa

Onnistuminen investoinneissa ja investointien kannattavuus saattaa ratkaista koko yrityksen toimintakelpoisuuden ja tulevaisuuden. Tässä koulutuksessa otat investointilaskennan haltuun!

Opi seuraavia taitoja

Investoinneilla on yrityksissä merkittävä liiketaloudellinen rooli. Parhaimmillaan tai pahimmillaan onnistuneet tai epäonnistuneet investoinnit saattavat ratkaista suurelta osiin koko liiketoiminnan tulevaisuuden. Tässä koulutuksessa pureudutaan investointilaskennan merkitykseen liiketoiminnalle, erilaisiin laskentamenetelmiin sekä arvioidaan ja vertaillaan erilaisia menetelmiä.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät investointien merkityksen ja tärkeyden liiketoiminnalle 
  2. Saat konkreettisia ideoita ja toimintamalleja, miten viedä investointien avulla liiketoimintaa haluttuun suuntaan 
  3. Osaat tehdä perusteltuja päätöksiä erilaisten investointikohteiden kannattavuudesta ja sopivuudesta yrityksen toimintaan. 

Koulutus on suunnattu erityisesti talouden asiantuntijoille, jotka haluavat auttaa päätöksentekijöitä laadukkailla investointilaskelmilla. Koulutus sopii myös toimialasta riippumatta kaikille päätöksentekijöille, jotka haluavat oppia mallintamaan epävarmuutta ja riskiä laskelmien avulla. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Timo Toivanen

Timo Toivanen

Oivalluttaja, yritysvalmentaja, toimitusjohtaja

Timo on kauppatieteiden maisteri, talouden oivalluttaja, yritysvalmentaja sekä toimitusjohtaja. Hän on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen lue lisäätalouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 100 yrityksen räätälöidyissä talouden valmennuksessa sekä avoimissa valmennuksissa tuhansille kuulijoille. Timolla on yli 1000 valmennustapahtuman kokemus vuodesta 2008 lähtien. Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu "talousjohtajaa", elleivät kuulijat ole talousjohtajia.   Timon teesit kouluttajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjiä, joka tempaa kuulijat mukaan tarinaan.

Kaikki kouluttajan koulutukset Timo Toivanen

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
56 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö