Valitse oikea sisäinen viestinnän kanava

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten kanavavalinta on yhteydessä siihen, keitä viestillä tavoitetaan? Miten varmistetaan, että henkilöstö saa oikean tiedon - oikeaan aikaan.

Yksi meidän sisäisen viestinnän tekijöiden tuskista on kanavavalinta: miten varmistan kanavavalinnalla, että oikeat ihmiset saavat heitä koskevan tiedon silloin, kun sen tarvitsevat ja siinä muodossa, että se ymmärretään oikein?  

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Miten varmistaa kanavavalinnan toimivuus 
  • Miten tavoittaa oikeat ihmiset 
  • Miten vahvistaa sisäistä viestintää 

Tässä koulutuksessa käydään läpi viisi vinkkiä, jotka auttavat sisäistä viestijää kanavavalinnassa. Koulutus sopii kaikille, jotka joutuvat työssään pohtimaan kollegoiden, tai alaisten tavoittamista. 

Koulutuksen sisältö

Kanavavalinnan vaikeus
Vinkkejä valintaan
Koulutuksen kokonaiskesto
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Katri Pelli

Katri Pelli

projektijohtaja, Viestintätoimisto Drum

Kaikki kouluttajan koulutukset Katri Pelli

Koulutuksen arviot

80 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
2 tyytyväisyys
0x
2x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.