Innovointi etänä

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
28 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Uutta keksiessä kannattaa hyödyntää organisaation jo olemassa olevaa potentiaalia, eli osallistaa ihmisiä. Mutta miten innovaatioprosessia johdetaan, ja miten innovointi muuttuu etäympäristössä?

Laajenna käsitystäsi innovoinnista käsitteenä, ja valjasta uuden keksimisen mahdollisuudet tiimissäsi! Innovaatiot ovat elinehto kehittyvälle organisaatioille, ja niissä kannattaa hyödyntää laajasti organisaation potentiaalia - osallistamalla ihmisiä innovaatioprosessiin. Yhdessä ajattelu ja innovointiin osallistaminen mahdollistavat uudenlaisia tuloksia. Miten innovointi muuttuu etäympäristössä? Voiko innovointiprosessia johtaa?  

Tässä koulutuksessa opit: 

  • Hyödyntämään innovointia osana organisaation arkea 
  • Osallistamaan tiimin innovaatioprosessiin 
  • Erilaisia menetelmiä innovaatioprosessin tukemiseen 

 Koulutus sopii henkilöille, joiden työ vaatii luovaa ajattelua, uusien ratkaisujen etsimistä ja yhdessä ajattelun hyödyntämistä. Erityisesti koulutuksesta hyötyvät esihenkilöt ja tiiminvetäjät, sekä asiantuntijat jotka toimivat suunnittelutehtävissä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Marianne Murto

Marianne Murto

Tiimivalmentaja/yrittäjä, Mind Me Solutions Oy

Marianne Murto on yrittäjä ja tiimivalmentaja, joka kouluttaa laajasti tiimityöhön liittyvistä aiheista kuten vuorovaikutustaidoista, luottamuksen lue lisäärakentamisesta ja johtajuudesta. Hänen taustansa tiimivalmennusten parissa on alkanut Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen koulutusohjelmasta ja nykyään hän työskentelee kyseisten teemojen parissa yrityksensä kautta. Marianne uskoo, että paremmat taidot yhdessä toimimiseen ovat elinehto työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, kun tarve vuorovaikutukselle ja yhdessä ajattelulle korostuu entisestään. Näiden taitojen tulee siis olla kaikkien saatavilla aina koulutuksesta työelämään.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Marianne Murto

Koulutuksen arviot

95 %

4 tyytyväisyys
3x
1x
0x
0x
0x

Pia T.

Selkeä ja sopivan pituinen.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.