Inhimillistä palvelupolkusi tarinalla

Kouluttajana toimii  Anne Kalliomäki

Sopii kuunteluun

Merkityksellisen asiakaskokemuksen tuottaminen on nyt kaikkien tavoitteena. Jos haluamme erottua eduksemme täydellä asiakaslähtöisen viestinnän kentällä, tarvitsemme uusia keinoja. Koko kuvaus

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Apu erottautumiseen löytyy tarinallistamisesta, joka tarkoittaa yrityksen toiminnan kokonaisvaltaista kehittämistä asiakasta osallistavan tarinan muotoon. Kyse on strategisesta palvelumuotoilusta, jossa tarinaa käytetään välineenä asiakaskokemuksen laadun kehittämiseen. 

Tarinan avulla voidaan sitoa liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen, ja luoda palvelun punainen lanka, joka helpottaa asiakkaan kulkua ostopolulla.  

Tarinallistamalla viestinnästä tulee kokemus. Tarinan avulla voi luoda merkityksiä, inhimillistää ja herätät tunteita. 

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Osaat luoda parempia asiakaskokemuksia ja kilpailuetua
  • Opit luomaan vahvan ja tunnistettavan palvelubrändin.
  • Opit hyödyntämään draaman kaaren vaiheita ja tarinallistamista yritysviestinnässäsi 

Koulutus sopii esim. yrityksen johdolle, markkinoinnista, viestinnästä ja tuotekehityksestä vastaaville sekä myyjille toimikenttään katsomatta.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Anne Kalliomäki

Tarinallistaja, Tarinakone Oy

Anne Kalliomäki on tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija ja kouluttaja. Anne on myös kirjoittanut kirjan ”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014). Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Anne on yrityksensä Tarinakoneen kautta toteuttanut satoja tarinallistamisen koulutuksia ja tuottanut jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Saisiko olla Olipa kerran?

Twitter: @akalliom #tarinallistaminen #tarinakokemus.  

Ilmainen tarinallistamisen opas: http://www.tarinakone.fi/lataa-opas/ 

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
1x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.