Inhimillistä palvelupolkusi tarinalla

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
19 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Merkityksellisen asiakaskokemuksen tuottaminen on nyt kaikkien tavoitteena. Jos haluamme erottua eduksemme täydellä asiakaslähtöisen viestinnän kentällä, tarvitsemme uusia keinoja.

Opi seuraavia taitoja

Apu erottautumiseen löytyy tarinallistamisesta, joka tarkoittaa yrityksen toiminnan kokonaisvaltaista kehittämistä asiakasta osallistavan tarinan muotoon. Kyse on strategisesta palvelumuotoilusta, jossa tarinaa käytetään välineenä asiakaskokemuksen laadun kehittämiseen. 

Tarinan avulla voidaan sitoa liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen, ja luoda palvelun punainen lanka, joka helpottaa asiakkaan kulkua ostopolulla.  

Tarinallistamalla viestinnästä tulee kokemus. Tarinan avulla voi luoda merkityksiä, inhimillistää ja herätät tunteita. 

Tämän koulutuksen jälkeen… 

  • Osaat luoda parempia asiakaskokemuksia ja kilpailuetua
  • Opit luomaan vahvan ja tunnistettavan palvelubrändin.
  • Opit hyödyntämään draaman kaaren vaiheita ja tarinallistamista yritysviestinnässäsi 

Koulutus sopii esim. yrityksen johdolle, markkinoinnista, viestinnästä ja tuotekehityksestä vastaaville sekä myyjille toimikenttään katsomatta.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Anne Kalliomäki

Anne Kalliomäki

Tarinallistaja, Tarinakone Oy

Anne Kalliomäki on tarinalähtöisen strategisen muotoilun asiantuntija ja kouluttaja. Anne on myös kirjoittanut kirjan lue lisää”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka” (Talentum 2014). Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Anne on yrityksensä Tarinakoneen kautta toteuttanut satoja tarinallistamisen koulutuksia ja tuottanut jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Saisiko olla Olipa kerran? Twitter: @akalliom #tarinallistaminen #tarinakokemus.   Ilmainen tarinallistamisen opas: http://www.tarinakone.fi/lataa-opas/ 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anne Kalliomäki

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
1x
2x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.