Ihminen asiakaskokemuksen keskiössä

Kouluttajana toimii  Kati Packalén

Asiakaskokemuksessa kannattaa onnistua heti ensimmäisellä yrityksellä, mutta epäonnistuminenkin on täynnä mahdollisuuksia. Voiko pieleen mennyttä tunnereaktiota muuttaa jälkeenpäin, ja onko tällainen muutosvalmius mahdollinen miljoonayritykselle? Koko kuvaus

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Maailma muuttuu hurjaa vauhtia ja teknologinen kehitys sen myötä. Prosesseja hiotaan tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi. Jatkuvasti mietitään, voiko kone hoitaa ihmisen työt, kuinka tekoälyä voi hyödyntää ja olemmeko me tarpeeksi dataohjautuva organisaatio. Kaiken keskiössä on kuitenkin ihminen. Positiivinen tunnereaktio määrittää sen, tuleeko asiakkaista lojaaleja.  
 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät…  

  • Mitä tapahtuu, kun asiat ei sujukaan sovitusti ja asiakas on tyytymätön.  

  • Voiko asiakaskokemusta ja tunnereaktiota muuttaa jälkeenpäin?  

  • Miten saadaan negatiivinen kokemus käännettyä takaisin positiivisen puolelle. 
     

Koulutuksessa käydään läpi esimerkkien kautta, miten saadaan negatiivisesta kokemuksesta positiivinen ja millainen vaikutus tällä on asiakkaan valintoihin tulevaisuudessa. Koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa toimiville, sekä asiakaspalvelutiimien esihenkilöille ja tiiminvetäjille toimialaan katsomatta.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kati Packalén

Head of Brand Experience, PostNord Oy

Kati Packalén on ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiantuntija, ja hän on puhunut asiakaskokemuksen merkityksestä useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä foorumeissa. Katilla on kymmenen vuoden kokemus riippuvuussuhteita täynnä olevasta logistiikan alasta. Kati hyödyntää kokemuksen syvää rintaääntä työelämän lisäksi myös asiakaskokemuksesta ja asiakkaan kohtaamisesta kouluttaessaan. 

Koulutuksen arviot

80 %

5 tyytyväisyys
1x
3x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.