Hyvinvointi ja palautuminen asiantuntijatyössä

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Pippa Laukka

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Opi tunnistamaan palautumisen hälytysmerkit, hallitse hyvinvoinnin kolme kulmakiveä ja muuta terveysteot haaveesta rutiiniksi!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Työhyvinvointi Palautuminen Stressinhallinta

Hyvinvointi ja terveys ovat 2/3 tapauksista yhteydessä jokaisen omaan käyttäytymiseen. Hyvinvoinnin aktiivinen rakentaminen ei ole huippu-urheilua tai superfood-dieettejä. Se on pieniä tekoja, joilla tuetaan palautumista hektisessä asiantuntijatyössä. 

Tässä koulutuksessa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kertoo, mistä asiantuntijan hyvinvointi ja palautuminen koostuvat. Kuulet koulutuksessa mm. seuraavista teemoista: 

  • Palautumisen hälytysmerkit: mistä tunnistat, että palautumisessa ja jaksamisessa on haasteita? 
  • Hyvinvoinnin ja palautumisen kolme kulmakiveä 
  • Terveysteon muuttaminen tavasta rutiiniksi: näin lisäät hyvinvointia kiireiseen asiantuntijan arkeen 

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. 

Koulutuksen sisältö

Hyvinvointi ja palautuminen asiantuntijatyössä
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Pippa Laukka

Pippa Laukka

hyvinvointilääkäri

Pippa Laukka on liikuntalääketieteeseen erikoistunut lääkäri, jonka työ on kietoutunut hyvinvoinnin ympärille. Hän on kirjoittanut kolme lue lisäähyvinvointiaiheista kirjaa, toimii Olet mitä syöt -ohjelman asiantuntijana ja juontajana sekä työskentelee naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Pippa Laukka

Koulutuksen arviot

81 %

19 tyytyväisyys
8x
7x
2x
1x
1x

Katharina S.

Hyviä ajatuksia ja ideoita miten parantaa (työ)hyvinvointia varsinkin sellaiselle, joka ei ole aiheeseen aiemmin perehtynyt.


Leea R.

Todella mielenkiintoinen koulutus

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.