Hyvinvointi ja palautuminen asiantuntijatyössä

Kouluttajana toimii  Pippa Laukka

Opi tunnistamaan palautumisen hälytysmerkit, hallitse hyvinvoinnin kolme kulmakiveä ja muuta terveysteot haaveesta rutiiniksi!

196,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Hyvinvointi ja terveys ovat 2/3 tapauksista yhteydessä jokaisen omaan käyttäytymiseen. Hyvinvoinnin aktiivinen rakentaminen ei ole huippu-urheilua tai superfood-dieettejä. Se on pieniä tekoja, joilla tuetaan palautumista hektisessä asiantuntijatyössä. 

Tässä koulutuksessa hyvinvointilääkäri Pippa Laukka kertoo, mistä asiantuntijan hyvinvointi ja palautuminen koostuvat. Kuulet koulutuksessa mm. seuraavista teemoista: 

  • Palautumisen hälytysmerkit: mistä tunnistat, että palautumisessa ja jaksamisessa on haasteita? 
  • Hyvinvoinnin ja palautumisen kolme kulmakiveä 
  • Terveysteon muuttaminen tavasta rutiiniksi: näin lisäät hyvinvointia kiireiseen asiantuntijan arkeen 

Koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Pippa Laukka

Pippa Laukka

hyvinvointilääkäri

Pippa Laukka on liikuntalääketieteeseen erikoistunut lääkäri, jonka työ on kietoutunut hyvinvoinnin ympärille. Hän on kirjoittanut kolme lue lisäähyvinvointiaiheista kirjaa, toimii Olet mitä syöt -ohjelman asiantuntijana ja juontajana sekä työskentelee naisten jalkapallomaajoukkueen lääkärinä.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Pippa Laukka

Koulutuksen arviot

86 %

96 tyytyväisyys
47x
34x
12x
1x
2x

Päivi M.

Herätti ajatuksia - täyttä asiaa.


Päivi E.

Kouluttaja hyvä ja selkeäsanainen, helppo seutata.


Carina L.

hyvä

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.