Hyvän tiimihengen rakentaminen

Kouluttajana toimii  Jukka Jalonen

Miten hyödynnät luottamusta ja palautetta tiimihengen rakentamisessa? Mitkä ovat palautteen antamisen hyvät käytännöt? Poimi Jukka Jalosen vinkit loistavan tiimihengen rakentamiseen! Koko kuvaus

Kokonaispituus

38 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jääkiekon huippuvalmentaja Jukka Jalonen kertoo tässä puheenvuorossa, miten voittava tiimi rakennetaan. Kuulet käytännön esimerkkien kautta luottamuksen rakentamisesta, tavoitteiden asettamisesta, palautteesta ja erinomaisesta esimiestyöstä. 


Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jukka Jalonen

Jääkiekkovalmentaja

Suomen Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on tehnyt mittavan uran jääkiekkojoukkueiden valmentajana. Hän on johtanut Leijona-joukkueensa maailmanmestaruuteen kolme kertaa. Valmentajana Jukka uskoo yksilön johtamiseen ja kohtaamiseen. Menestyvä tiimi koostuu yksilöistä, jotka ovat omassa tekemisessään huippuja. Mutta vasta, kun nämä taitavat, motivoituneet yksilöt tekevät yhteistyötä ollaan voittavan joukkueen salaisuuden äärellä. 

Koulutuksen arviot

94 %

151 tyytyväisyys
115x
32x
3x
0x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Kirsi M.

Hyviä pointteja ja selkeä esiintyminen. Kuulee, että paljon kokemusta taustalla ja tietenkin meriitit puhuvat puolestaan!


Harri Nieminen

MM tasoa!


Sanna Sandgren

Pari kertaa livenäkin kuullut ja aina yhtä vakuuttava ja vaikuttava Jukka Jalonen ❤️ rauhallinen ja karismaattinen olemus on omiaan lisäämään vaikuttavuutta hyvin pohditussa asiakokonaisuudessa.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.