Hyvän tiimihengen rakentaminen

Kouluttajana toimii  Jukka Jalonen

Miten hyödynnät luottamusta ja palautetta tiimihengen rakentamisessa? Mitkä ovat palautteen antamisen hyvät käytännöt? Poimi Jukka Jalosen vinkit loistavan tiimihengen rakentamiseen! Koko kuvaus

196,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

38 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jääkiekon huippuvalmentaja Jukka Jalonen kertoo tässä puheenvuorossa, miten voittava tiimi rakennetaan. Kuulet käytännön esimerkkien kautta luottamuksen rakentamisesta, tavoitteiden asettamisesta, palautteesta ja erinomaisesta esimiestyöstä. 


Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Jukka Jalonen

Jukka Jalonen

Jääkiekkovalmentaja

Suomen Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on tehnyt mittavan uran jääkiekkojoukkueiden valmentajana. Hän on johtanut Leijona-joukkueensa maailmanmestaruuteen kolme kertaa. lue lisääValmentajana Jukka uskoo yksilön johtamiseen ja kohtaamiseen. Menestyvä tiimi koostuu yksilöistä, jotka ovat omassa tekemisessään huippuja. Mutta vasta, kun nämä taitavat, motivoituneet yksilöt tekevät yhteistyötä ollaan voittavan joukkueen salaisuuden äärellä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jukka Jalonen

Koulutuksen arviot

94 %

140 tyytyväisyys
106x
30x
3x
0x
1x

Sanna Sandgren

Pari kertaa livenäkin kuullut ja aina yhtä vakuuttava ja vaikuttava Jukka Jalonen ❤️ rauhallinen ja karismaattinen olemus on omiaan lisäämään vaikuttavuutta hyvin pohditussa asiakokonaisuudessa.


Harri Jänönen

Huippuvalmennus!


Pipsa S.

Erittäin mielenkiitoinen ja niin totta

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.