Hyvän kommunikaation kaava

Kouluttajana toimii  Antti Nevalainen

Sopii kuunteluun

Mikä tekee asiakaspalvelijasta taitavan, ja miten hyvän kommunikaation kaava voi auttaa kehittymään asiakastyössä? Mitkä ovat yleiset kompastuskivet, ja miten kasvatat onnistumistodennäköisyyksiäsi asiakastilanteissa? Koko kuvaus

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

23 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiakaspalvelu on taitolaji - etenkin haastavissa tilanteissa. Miten taklataan yleiset kompastuskivet, ja kasvatetaan ensiluokkaisen asiakaspalvelun toteutumisen todennäköisyyttä?  

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Millä tavalla voit välttää asiakaspalvelutilanteiden yleisiä ärsytyksen aiheuttajia 
  • Tavat käyttää sosiaalista älykkyyttä asiakaskohtaamisten parantamiseen  
  • Millä vältät yleiset kompastuskivet, ja kasvatat onnistumistodennäköisyyttä 

Koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa työskenteleville, sekä asiakaspalvelutiimien vetäjille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Antti Nevalainen

Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja, Valmento Oy

Antti Nevalainen on palkittu kulttuurimuutosjohtaja, yrittäjä ja toimitusjohtaja Valmento Oy:ssä. Antti on toiminut palveluliiketoiminnan parissa jo kohta 30 vuotta ja lue lisääsuurimman osan ajasta kouluttanut yksilöitä ja organisaatioita oman johtamistyön ohella. Kannuksensa Antti on ansainnut maailman suurimmalla toimialalla kiinteistöjen parissa.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Antti Nevalainen

Koulutuksen arviot

87 %

41 tyytyväisyys
19x
18x
4x
0x
0x

Niina K.

Selkeä, johdonmukainen.


Riikkaliisa J.

Miellyttävä ääni kouluttajalla, rauhallinen asenne ja omakohtaista kokemusta


Arja R.

Ei tavallaan mitään mind blowing -juttuja.
Ihan normi asiakaspalvelua, maan läheinen lähestymistapa. Lähinnä muistuttelua siitä, ettei lähde mukaan asiakkaan agitointiin.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.