Hyvä tiimi on inklusiivinen tiimi

Kouluttajana toimii  Dakota Robin

Inklusiivisuuden varmistaminen monimuotoisessa ympäristössä vaatii kuitenkin strategian lisäksi toimintaa. Dakota kertoo, kuinka homma toimii!

Kokonaispituus

33 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus ovat nousseet tärkeiksi puheenaiheiksi ympäri maailmaa viime vuosien aikana. Kuulemme monesti puhuttavan ilmiön hyödyistä kuten “monimuotoisuuden lisääminen ja inklusiivisuuden harjoittaminen tutkitusti parantaa yrityksen suorituskykyä sekä kasvattaa koko organisaation hyvinvointia” mutta harva tietää mitä käsitteet käytännössä tarkoittavat tai miten niiden parissa työskennellä.  

Työntekijöiden lisäksi asiakaskunta ja kuluttajaryhmät ovat muuttuneet monimuotoisemmiksi joka tarkoittaa sitä että meidän on opittava ymmärtämään paremmin toistemme tarpeita jotta voimme kääntää työntekijöiden ja asiakkaiden monimuotoisuuden niin työhyvinvoinnin kuin liiketoiminnankin eduksi. 

Tästä koulutuksesta saat… 

  • Uusia ideoita  
  • Työkaluja inklusiivisemman asenteen rakentamiseen 
  • Apua monimuotoisessa työympäristössä toimimiseen

Tämä koulutus sopii kaikille!  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Dakota Robin

kansainvälisesti pätevä DEI konsultti, ihmisoikeuskouluttaja sekä puhuja

Ihmisoikeuskouluttaja, Monimuotoisuus & inklusiivisuus konsultti, LGBTQ + erikoisosaaja & Puhuja.

Koulutuksen arviot

71 %

18 tyytyväisyys
5x
5x
4x
3x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Reijo L.

huippuhyvä kouluttaja!


Tanja Suvisalmi

Koulutus meni ehkä hieman liian nopeaa vauhtia. Hieman hitaammaalla vauhdilla ehtisi sisäistää vähän paremmin asioita.


Mikko Kankaanpää

🫤

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.