Hyvä tiimi on inklusiivinen tiimi

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
33 min
Aloita maksuton koulutus
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Inklusiivisuuden varmistaminen monimuotoisessa ympäristössä vaatii kuitenkin strategian lisäksi toimintaa. Dakota kertoo, kuinka homma toimii!

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus ovat nousseet tärkeiksi puheenaiheiksi ympäri maailmaa viime vuosien aikana. Kuulemme monesti puhuttavan ilmiön hyödyistä kuten “monimuotoisuuden lisääminen ja inklusiivisuuden harjoittaminen tutkitusti parantaa yrityksen suorituskykyä sekä kasvattaa koko organisaation hyvinvointia” mutta harva tietää mitä käsitteet käytännössä tarkoittavat tai miten niiden parissa työskennellä.  

Työntekijöiden lisäksi asiakaskunta ja kuluttajaryhmät ovat muuttuneet monimuotoisemmiksi joka tarkoittaa sitä että meidän on opittava ymmärtämään paremmin toistemme tarpeita jotta voimme kääntää työntekijöiden ja asiakkaiden monimuotoisuuden niin työhyvinvoinnin kuin liiketoiminnankin eduksi. 

Tästä koulutuksesta saat… 

  • Uusia ideoita  
  • Työkaluja inklusiivisemman asenteen rakentamiseen 
  • Apua monimuotoisessa työympäristössä toimimiseen

Tämä koulutus sopii kaikille!  

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta
Tunnista ennakkoluulot
Ole hyvä tiimipelaaja
Koulutuksen kokonaiskesto
33 min
Dakota Robin

Dakota Robin

kansainvälisesti pätevä DEI konsultti, ihmisoikeuskouluttaja sekä puhuja

Ihmisoikeuskouluttaja, Monimuotoisuus & inklusiivisuus konsultti, LGBTQ + erikoisosaaja & Puhuja.

Kaikki kouluttajan koulutukset Dakota Robin

Koulutuksen arviot

88 %

5 tyytyväisyys
3x
1x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.