Huomioi erilaiset osallistujat

Kouluttajana toimii  Tuomas Tirkkonen

Sopii kuunteluun

Jokainen tiimi on yhtä vahva, kuin sen heikoin lenkki. Pidä siis huoli, ettet luo heikkoja lenkkejä sivuuttamalla tiimin jäsenten yksilöllisiä lähtökohtia tarjoamalla vääränlaisia työskentelytapoja. Koko kuvaus

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Se tunne, kun työpajan aika loppuu kesken ja hommat jäävät kesken. Kaikki tietävät tilanteen, jossa osallistujat tuntuvat väsyneiltä, eivätkä jaksa enää keskittyä työskentelyyn. Tällaiset tilanteet johtavat helposti siihen, että tulokset jäävät vajaiksi ja tehokkuus hyödyntämättä. Tiimin potentiaali jää hyödyntämättä, jos osallistuminen ei ole mahdollista kaikille ryhmän jäsenille.  

Tässä koulutuksessa opit… 

  • Kuinka ottaa huomioon osallistujien erilaiset tiedot ja taidot  
  • Miten huomioit erilaisten ihmisten erilaiset rytmit ja lähtökohdat 
  • Kuinka parannat yhteistyöskentelyn tehokkuutta fasilitoinnin avulla  

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työ sisältää fasilitointia, yhteistyöskentelyn johtamista tai luovaa suunnittelua. Erityisesti tiiminvetäjät ja esihenkilöt hyötyvät tästä koulutuksesta. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuomas Tirkkonen

Fasilitoija ja valmentaja, Tupu Creative

Tuomas Tirkkonen on fasilitoinut ihmisten välistä yhteistyötä kehittämistyöpajoissa, verkostotapaamisissa ja valmennusprosesseissa kymmenen vuoden ajan. Hänellä on kokemusta muutaman osallistujan kokouksista aina satojen osallistujien tilaisuuksiin lähi-, etä- ja hybriditoteutuksena. Tirkkosen erityisosaamistaan on osallistujalähtöisen toiminnan suunnittelu, matala osallistumisen kynnys sekä kokemuksellisuus etänä ja läsnä. Kouluttajana hänen tavoitteenaan on saada osallistuja oivaltamaan uusia ajatuksia ja soveltamaan niitä suoraan käytännön tilanteisiin. 

Koulutuksen arviot

76 %

9 tyytyväisyys
3x
2x
3x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.