Huomioi erilaiset osallistujat

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Jokainen tiimi on yhtä vahva, kuin sen heikoin lenkki. Pidä siis huoli, ettet luo heikkoja lenkkejä sivuuttamalla tiimin jäsenten yksilöllisiä lähtökohtia tarjoamalla vääränlaisia työskentelytapoja.

Se tunne, kun työpajan aika loppuu kesken ja hommat jäävät kesken. Kaikki tietävät tilanteen, jossa osallistujat tuntuvat väsyneiltä, eivätkä jaksa enää keskittyä työskentelyyn. Tällaiset tilanteet johtavat helposti siihen, että tulokset jäävät vajaiksi ja tehokkuus hyödyntämättä. Tiimin potentiaali jää hyödyntämättä, jos osallistuminen ei ole mahdollista kaikille ryhmän jäsenille.  

Tässä koulutuksessa opit… 

  • Kuinka ottaa huomioon osallistujien erilaiset tiedot ja taidot  
  • Miten huomioit erilaisten ihmisten erilaiset rytmit ja lähtökohdat 
  • Kuinka parannat yhteistyöskentelyn tehokkuutta fasilitoinnin avulla  

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työ sisältää fasilitointia, yhteistyöskentelyn johtamista tai luovaa suunnittelua. Erityisesti tiiminvetäjät ja esihenkilöt hyötyvät tästä koulutuksesta. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tuomas Tirkkonen

Tuomas Tirkkonen

Fasilitoija ja valmentaja, Tupu Creative

Tuomas Tirkkonen on fasilitoinut ihmisten välistä yhteistyötä kehittämistyöpajoissa, verkostotapaamisissa ja valmennusprosesseissa kymmenen vuoden ajan. Hänellä lue lisääon kokemusta muutaman osallistujan kokouksista aina satojen osallistujien tilaisuuksiin lähi-, etä- ja hybriditoteutuksena. Tirkkosen erityisosaamistaan on osallistujalähtöisen toiminnan suunnittelu, matala osallistumisen kynnys sekä kokemuksellisuus etänä ja läsnä. Kouluttajana hänen tavoitteenaan on saada osallistuja oivaltamaan uusia ajatuksia ja soveltamaan niitä suoraan käytännön tilanteisiin. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tuomas Tirkkonen

Koulutuksen arviot

78 %

8 tyytyväisyys
3x
2x
2x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.