HR-asiantuntijana yrityksen muutostilanteessa

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunne muutostilanteen vaiheet ja varmista muutoksen onnistuminen!

Opi seuraavia taitoja

Muutos on ollut osa organisaatioiden arkea jo pitkään, mutta aina tulee uusia yllättäviä tilanteita, jotka haastavat organisaation muutosketteryyden ja muutoksen johtamistaidot. HR-asiantuntijoilla on muutostilanteessa erityinen rooli. Henkilöstö pitää saada muutostilanteessa mukaan muutokseen, sillä ilman sitä muutos jää vaillinaiseksi tai jää jopa toteutumatta. HR-asiantuntijat tuntevat organisaation ihmiset, ymmärtävät, mikä ihmisiä innostaa ja motivoi ja tuntevat organisaatiokulttuurin.  Siksi HR-ammattilaiset ovat tärkeä tuki yrityksen johdolle muutoksen suunnittelussa, toteutuksessa ja juurrutuksessa.  

Tässä koulutuksessa Greenstepin HR-asiantuntija Sirpa Ontronen käsittelee HR-asiantuntijan rooleja muutostilanteessa käytännönläheisesti.   

Koulutus antaa HR-asiantuntijoille tietoa ja käytännön neuvoja: 

  • kuinka toimia johdon ja esihenkilöiden tukena 
  • miten edistää viestintää muutoksessa 
  • ja miten tukea henkilöstöä.  

Koulutus sopii kaikille muutoksen parissa työskenteleville HR-johtajille, -päälliköille ja -asiantuntijoille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Sirpa Ontronen

Sirpa Ontronen

Senior HR Consultant, Greenstep

Sirpa on monipuolinen tausta erilaisista henkilöstöjohtamisen tehtävistä ja hän on työskennellyt mm. HR-konsulttina, henkilöstöpäällikkönä lue lisääja henkilöstöjohtajana.  HR-asiantuntijan roolissa Sirpa on osallistunut lukuisiin muutoksiin. Hän on tukenut ja edistänyt mm. organisaatio-, toimitila- ja järjestelmämuutoksia sekä HR-käytäntöjen yhtenäistämistä yritysostoissa ja fuusioissa. Kokemuksen kautta on vahvistunut näkemys siitä, että vaikka muutos on arkipäivää, niin jokainen muutos erilainen ja jokainen muutos haastaa organisaation muutosjohtamistaidot.

Kaikki kouluttajan koulutukset Sirpa Ontronen

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
48 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö