Houkuttele asiantuntijat mukaan myyntityöhön

Kouluttajana toimii Tanja Piha

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka motivoin myynnin tärkeyden asiantuntijoille? Mitä myynti ja asiakkuustyö oikeastaan onkaan asiantuntijoiden työssä? Entä miten asiantuntija vaikuttaa verkossa? Kuule Tanja Pihan vastaukset näihin kysymyksiin!

Asiakkaiden muuttuneen ja uudistuneen ostokäyttäytymisen myötä asiakkaat ovat tietoisempia yrityksen tarjonnasta jo ennen ensimmäistä myyntitapaamista. Perinteisen myyjän rooli on muuttunut ja asiakkaat odottavat näkemyksellisyyttä, jota vaativammassa b2b-myynnissä pystyy tarjoamaan vain asiantuntija, kuten juristi, kirjanpitäjä tai lääkäri. Täten asiantuntijoiden valjastaminen myyntityöhön kiinnostaa monissa yrityksissä. 

Monen asiantuntijan mielessä myynti mielletään pelkiksi kylmäsoitoiksi ja asenne myyntityöhön saattaa olla epäilevä. Tässä koulutuksessa käydään läpi esimerkein, millä keinoin asiantuntijoita, kuten juristeja ja taloushallinnon ammattilaisia, houkutellaan myyntityöhön. Ja jos itse olet asiantuntija ja mietit, miten autat yritystäsi kasvamaan, katso tämä koulutus, saat konkreettisia vinkkejä omaan tekemiseesi.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, millaisin keinoin saat houkuteltua asiantuntijat mukaan myyntityöhön. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä yrityksesi kasvupolulle myynnin johtamisen keinoin. 
  • Tunnistat ne pelot, joita moni asiantuntija mielessään pohtii liittyen myyntityöhön ja olet valmis taklaamaan ne. 

Koulutus soveltuu asiantuntijayrityksen toimitusjohtajille, myynti- ja markkinointijohdolle sekä asiantuntijoille, jotka haluavat lähteä kokeilemaan ja kehittämään taitojaan myyntityössä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tanja Piha

Tanja Piha

Asiantuntijamyynnin pioneeri, myynti- ja markkinointijohtaja, Greenstep

Kaikki kouluttajan koulutukset Tanja Piha

Koulutuksen arviot

89 %

11 tyytyväisyys
6x
4x
1x
0x
0x

Jussi Nurminen

Erittäin hyvä, suosittelen.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
22 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö