Hintaneuvottelu – et saa mitä ansaitset, saat mitä neuvottelet

Kouluttajana toimii  Sami Miettinen

Osaatko puhua hinnasta? Tiedätkö, miten hinnasta neuvotellaan tehokkaasti ja järkevästi?

Kokonaispituus

34 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Et saa mitä ansaitset, saat mitä neuvottelet. Tällä kovalla totuudella alkaa investointipankkiiri Sami Miettisen Uusi neuvotteluvalta -kirja. Hintaneuvottelu on huippuneuvottelijan kova taito, jonka harva hallitsee mutta kaikki tarvitsevat. 

Kenen kannattaa tuoda hinta ensimmäisenä pöydälle ja miten se ankkuroidaan tehokkaasti. Miten pakettitarjoustekniikkaa hyödynnetään sitomaan hinta, laatu ja muut neuvottelun ominaisuuden samanaikaisesti puheeksi. Mikä merkitys on sillä onko neuvottelussa kyseessä ensimmäinen sopimus vai jatkuva palvelu tai liikesuhde, kuten esim. #SaaS-palvelu?  

Koulutuspaketti ohjaa sinut tielle kohta huippuneuvotteluja ja soveltuu kaikille, jotka neuvottelevat pienistä ja suurista kaupoista, joissa hinnalla on merkitystä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sami Miettinen

Investointipankkiiri, DCM Capital Oy

Olen investointipankkiiri ja Uusi neuvotteluvalta (WSOY) kirjan kirjoittaja, joka on eniten myynyt neuvotteluopas Suomessa. Youtube-kanavani #neuvottelija on yksi katsotuimmista ja kuunnelluista liiketoiminta-podcast/tube-kanavista Suomessa, jota seuraa noin 15,000 ihmistä ja sen jaksoja on katsottu yli miljoona kertaa. 

Koulutuksen arviot

72 %

5 tyytyväisyys
1x
1x
3x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.