Henkilötietojen kansainväliset siirrot

Kouluttajana toimii  Otto Lindholm

Mitä asioita sinun tulee ottaa huomioon kansainvälisissä henkilötietojen siirroissa ja mitä oikeudellisia kysymyksiä niihin liittyy?

Kokonaispituus

42 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) asettaa erityisiä velvoitteita ja vaatimuksia tilanteisiin, joissa henkilötietoja käsittelevät toimijat siirtävät henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Asetuksessa nimenomaisesti vaadittujen siirtotoimien lisäksi oikeuskäytäntö on myös luonut omat vaatimuksensa erityisten riskiarvioiden toteuttamiselle kansainvälisten siirtojen yhteydessä. 

Koulutuksen tarkoituksena on: 

  • perehtyä keskeisimpiin henkilötietojen kansainvälisiä siirtoja koskeviin vaatimuksiin 
  • luoda tiivistetty katsaus aiheeseen 
  • tarjota ohjeita sille, miten kansainvälisten tietojensiirtojen vaatimukset tulisi ymmärtää, ja miten näihin kohdistuvia riskejä tulisi hahmottaa ja hallita 

Koulutus on hyödyllinen jokaiselle, joka käsittelee henkilötietoja työssään. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Otto Lindholm

Teknologiajuristi, asianajaja

Otto Lindholm on kokenut teknologia- ja datajuristia sekä asianajaja, joka on toiminut urallaan asianajajan tehtäviensä lisäksi myös yritysjuristina sekä isossa pörssiyhtiössä Cargotecilla että pienemmässä kotimaisessa yhtiössä Fonectalla. Työssään Otto on toiminut juridisena neuvonantajana globaaleissa teknologiahankkeissa, datapohjaisten liiketoimintojen kehittämisessä, yrityskaupoissa sekä näistä aiheutuneiden ongelmien ja riitojen ratkaisutilanteissa. 

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.