Henkilötietojen kansainväliset siirrot

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä asioita sinun tulee ottaa huomioon kansainvälisissä henkilötietojen siirroissa ja mitä oikeudellisia kysymyksiä niihin liittyy?

Opi seuraavia taitoja

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) asettaa erityisiä velvoitteita ja vaatimuksia tilanteisiin, joissa henkilötietoja käsittelevät toimijat siirtävät henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Asetuksessa nimenomaisesti vaadittujen siirtotoimien lisäksi oikeuskäytäntö on myös luonut omat vaatimuksensa erityisten riskiarvioiden toteuttamiselle kansainvälisten siirtojen yhteydessä. 

Koulutuksen tarkoituksena on: 

  • perehtyä keskeisimpiin henkilötietojen kansainvälisiä siirtoja koskeviin vaatimuksiin 
  • luoda tiivistetty katsaus aiheeseen 
  • tarjota ohjeita sille, miten kansainvälisten tietojensiirtojen vaatimukset tulisi ymmärtää, ja miten näihin kohdistuvia riskejä tulisi hahmottaa ja hallita 

Koulutus on hyödyllinen jokaiselle, joka käsittelee henkilötietoja työssään. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Otto Lindholm

Otto Lindholm

Teknologiajuristi, asianajaja

Otto Lindholm on kokenut teknologia- ja datajuristia sekä asianajaja, joka on toiminut urallaan asianajajan tehtäviensä lisäksi myös yritysjuristina sekä isossa lue lisääpörssiyhtiössä Cargotecilla että pienemmässä kotimaisessa yhtiössä Fonectalla. Työssään Otto on toiminut juridisena neuvonantajana globaaleissa teknologiahankkeissa, datapohjaisten liiketoimintojen kehittämisessä, yrityskaupoissa sekä näistä aiheutuneiden ongelmien ja riitojen ratkaisutilanteissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Otto Lindholm

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
42 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö