Haastavista asiakaskohtaamisista palautuminen

Kouluttajana toimii  Maisa Lehtinen

Sopii kuunteluun

Opi tunnistamaan kuormitusta, ymmärtämään haastavien asiakastilanteiden vaikutusta omaan jaksamiseen sekä vahvistamaan palautumista kuormittavista kohtaamisista. Koko kuvaus

Kokonaispituus

27 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Työ asiakkaiden kanssa on parhaimmillaan innostavaa ja energiaa tuottavaa. Haastavat asiakaskohtaamiset kuitenkin kuormittavat ja vievät energiaa. Yhdistettynä kiireeseen, muuhun työn kuormittavuuteen sekä työn ulkopuolisen elämän haasteisiin, kokonaiskuormitus voi nousta hyvinkin suureksi. Haastavista asiakastilanteista on kuitenkin mahdollista palautua ilman, että asiat jäävät vaivaamaan työpäivän jälkeen.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit ymmärtämään haastavien asiakastilanteiden vaikutusmekanismeja omaan jaksamiseen 
  • Tunnistat paremmin kuormituksesta kertovia varomerkkejä 
  • Saat konkreettisia keinoja haastavista asiakastilanteista palautumiseen 

Koulutus soveltuu kaikille asiakaspalvelussa ja muussa asiakasrajapinnassa työskenteleville, jotka haluavat vahvistaa omia palautumisen ja stressinhallinnan keinoja. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Maisa Lehtinen

Psykologi, työterveyspsykologi, Mielen tasapaino Oy

Maisa Lehtinen on psykologi ja työterveyspsykologi. Maisan asiantuntijuus kohdistuu erityisesti työelämän ilmiöihin yksilön ja organisaation näkökulmista. Stressinhallintaan, hyvinvoinnin ja työkyvyn ylläpitämiseen sekä tasapainoisen elämän vahvistamiseen liittyvät teemat ovat lähellä Maisan sydäntä.  

Maisa tukee työyhteisöjä johtoryhmien, esimiesten, työyhteisöjen ja yksilöiden kautta. Maisa on valmistunut psykologiksi yli kymmenen vuotta sitten. Tällä hetkellä työ painottuu ennaltaehkäisevään näkökulmaan työterveyshuollossa.

Koulutuksen arviot

87 %

27 tyytyväisyys
17x
5x
3x
2x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Sanna A.

Koulutus voisi olla laajemmalla kuvauksella. Vinkit soveltuvat paljon muuhunkin, kuin asiakaspalveluun. Hyvä koulutus!


Satu K.

Rauhallinen, tasainen ääni


Riikka Itäpää

Kouluttajalla selkeä, miellyttävä ja käytännönläheinen ilmaisutapa, jota helppo seurata kävelylenkillä samalla kevään edistymistä ja kasvun ihmettä seuraillen.
Koulutuksella jo itsessään rentouttava vaikutus ja unohdin jopa koronarokotuksesta kipuilevan olkavarteni.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.