Haastavissa asiakastilanteissa tarvitaan resilienssiä

Katsottavissa 1.10. asti

Kouluttajana toimii  Totti Karpela

Sopii kuunteluun

Mitä on resilienssi, ja mitä se voi tarjota asiakaspalvelulle? Onko haastava asiakastilanne uhka vai mahdollisuus?

Kokonaispituus

58 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Resilienssi tarkoittaa kykyä mukautua ja vastata tilanteisiin. Jokainen asiakastyössä toimiva varmasti tunnistaa tarpeen resilienssille, ja joutuu testaamaan oman resilienssinsä rajoja työssään. Miten tunnistat omat vahvuutesi ja hyödynnät niitä haastavissa tilanteissa?  
 

Koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Kuinka hyödynnät oman potentiaalisi asiakastilanteissa 

  • Mitä voi tapahtua, jos ammattilainen tuntee epävarmuutta tai stressiä 

  • Onko mahdollista kääntää haastavat tilanteet vahvistaviksi?  

  • Miten henkilötason muutos voi heijastua strategiseksi muutokseksi? 
     

Koulutus soveltuu erilaisille asiantuntijoille, jotka toimivat asiakastyössä, tai asiakaspalvelutiimin esihenkilöinä.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Totti Karpela

Asiantuntija, Mielenrauha Oy

Totti Karpela on yli kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt organisaatioissa esiintyvän ongelmakäyttäytymisen parissa niin valtionhallinnon kuin siviilielämän palveluksessakin. Valtionhallinnosta hankitun kattavan kouluttajakokemuksen lisäksi on Totti ehtinyt kouluttaa siviiliorganisaatioita jo vuodesta 1998 alkaen. Nykyisin lähes jokaisella mantereelle vuosittain kouluttava Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Totti on toiminut pitkään merkittävien organisaatioiden asiakaspalvelun kehittämisen parissa haasteellisten ja vaativien palvelutilanteiden sekä asiakkaiden osalta. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintälanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi. 
 
Totti toimii Mielenrauhan toimitusjohtajana ja pääkouluttajana, sekä projektiluontoisesti erilaisissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä mm. Euroopan neuvoston ja ETYJ:n palveluksessa. Noin puolet vuodesta Totti asuu Hong Kongissa, jossa hän toimii myös Peace of Mindin Ltd. pääkouluttajana ja toimitusjohtajana.  
 
Kahden yrityksen toimitusjohtajuuden lisäksi Totti toimii kansainvälisen asiantuntijajärjestö AETAP:n (Association Of European Threat Assessment Professionals) hallituksessa. Totti Karpelalta löytyy myös ensimmäisenä Yhdysvaltojen ulkopuolisena ammattilaisena CTM-akkreditointi. Tutkintoon edellytetään todistettu kokemus toimimisesta väkivaltariskien ehkäisyn parissa ja laajan ammatillisen kirjallisuuden sekä uusimpien tutkimustietojen hallitsemista. Tutkintoon kuuluu juridiikan, kriminaalipsykologian, kuulusteluopin sekä riskienhallinnan alueita.  

Koulutuksen arviot

87 %

6 tyytyväisyys
3x
2x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Harri Jänönen

Huippua, pidin!


Taru V.

Aivan loistava. Tykkäsin kovasti esitystavasta ja maalaisjärkisyydestä.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.