Haastavat tilanteet digitaalisissa ympäristöissä

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
35 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten saat haastavasta tilanteesta vieläkin vaikeamman? Siirrä se digitaaliseen kanavaan. Onneksi apu on saatavilla! Katso koulutus ja opi, kuinka kehittää vuorovaikutustaitojasi hybridiympäristössä.

Digitaalisten kanavien käyttö on arkipäivää lähes kaikissa työyhteisöissä. Fyysinen etäisyys ja tekstipohjainen viestintä lisäävät kuitenkin väärinymmärrysten riskiä. Miten voi tasapainoilla jatkuvan läsnäolon ja viileän vetäytymisen välimaastossa? Millaista on yhteistyötä edistävä vuorovaikutus digitaalisissa kanavissa? 

Tässä koulutuksessa... 

  • Opit vuorovaikutuksen perusperiaatteet hybridiympäristössä 
  • Opit huomioimaan erilaisia kommunikaatiotyylejä paremmin 
  • Saat vinkkejä haastaviin digitaalisiin vuorovaikutustilanteisiin 

Koulutuksessa saat valmiuksia kehittää tiimityöskentelytaitojasi digitaalisissa kanavissa. Koulutus sopii kaikille niille, jotka työskentelevät hybridi- ja virtuaalitiimeissä. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Maiju Ranta

Maiju Ranta

Viestintäkouluttaja, Ethos Oy

Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija ja kouluttaja. Hän on taustaltaan filosofian maisteri ja viestinnän aineenopettaja. Maijun erityisosaamista on lue lisääteknologiavälitteinen vuorovaikutus ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maiju Ranta

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.