Haastavat tilanteet digitaalisissa ympäristöissä

Kouluttajana toimii  Maiju Ranta

Miten saat haastavasta tilanteesta vieläkin vaikeamman? Siirrä se digitaaliseen kanavaan. Onneksi apu on saatavilla! Katso koulutus ja opi, kuinka kehittää vuorovaikutustaitojasi hybridiympäristössä. Koko kuvaus

Kokonaispituus

35 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Digitaalisten kanavien käyttö on arkipäivää lähes kaikissa työyhteisöissä. Fyysinen etäisyys ja tekstipohjainen viestintä lisäävät kuitenkin väärinymmärrysten riskiä. Miten voi tasapainoilla jatkuvan läsnäolon ja viileän vetäytymisen välimaastossa? Millaista on yhteistyötä edistävä vuorovaikutus digitaalisissa kanavissa? 

Tässä koulutuksessa... 

  • Opit vuorovaikutuksen perusperiaatteet hybridiympäristössä 
  • Opit huomioimaan erilaisia kommunikaatiotyylejä paremmin 
  • Saat vinkkejä haastaviin digitaalisiin vuorovaikutustilanteisiin 

Koulutuksessa saat valmiuksia kehittää tiimityöskentelytaitojasi digitaalisissa kanavissa. Koulutus sopii kaikille niille, jotka työskentelevät hybridi- ja virtuaalitiimeissä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Maiju Ranta

Viestintäkouluttaja, Ethos Oy

Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija ja kouluttaja. Hän on taustaltaan filosofian maisteri ja viestinnän aineenopettaja. Maijun erityisosaamista on teknologiavälitteinen vuorovaikutus ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen. 

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.