Haastavan asiakkaan kohtaaminen

Opiskele yksin tai yhdessä

Kouluttajana toimii  Milla Maaria Kansanoja

Sopii kuunteluun

Kohtaamisen, vuorovaikutuksen ja asiakaspalvelun taidot ovat modernin työelämän supervoimia. Löydä kehosi ja mielesi voima, ja luo onnistunut, odotukset ylittävä asiakaspalvelukokemus! Koko kuvaus

Kokonaispituus

54 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Opiskele yksin tai yhdessä! Tämä koulutus on suunniteltu suoritettavaksi myös tiimin tai parin kanssa. Koulutus sisältää yhdessä suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Vihaisena lähestyvä asiakas herättää meissä tunteita – mutta voiko tunteita ja kehon ja mielen yhteyksiä hyödyntää asiakkaan kohtaamisessa? Kohtaamisen, vuorovaikutuksen ja asiakaspalvelun taidot ovat modernin työelämän supervoimia, joita voit hyödyntää eduksesi missä tahansa ihmisläheisessä työtehtävässä. Valjasta mielen ja kehon voima ja luo onnistunut, asiakkaan odotukset ylittävä, asiakaspalvelukokemus! 

Tässä koulutuksessa: 

  • Käydään kohta kohdalta läpi, miten haastava asiakaspalvelutilanne etenee  
  • Opitaan millaisia mielen ja kehon reaktioita haastavat tilanteet meissä herättävät 
  • Opitaan vuorovaikutuksen keinoja, joilla voimme kääntää tilanteen onnistuneeksi asiakaspalvelukokemukseksi

Tämä koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa toimiville, sekä asiakasrajapinnassa toimivien asiantuntijoiden tiimien esihenkilöille ja tiiminvetäjille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Milla Maaria Kansanoja

Psykologi (PsM), MindMaker Oy

Milla Maaria Kansanoja on psykologi ja kouluttaja, jonka erityisosaamista on ihmisten kohtaamisen taito sekä kehon ja mielen moninaiset yhteydet. Sen lisäksi, että Kansanoja on toiminut useita vuosia psykologityön hienovaraisissa vuorovaikutustilanteissa, hänellä on myös pitkä kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Nykyään Kansanoja toimii usein asiantuntijana haastavissa vuorovaikutus- ja yhteistyötilanteissa. Positiivinen, arjenläheinen ja selkeäkielinen tapa soveltaa psykologiatiedettä on tehnyt Kansanojasta erittäin pidetyn kouluttajan ja puhujan. 

Koulutuksen arviot

87 %

24 tyytyväisyys
12x
9x
2x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mika P.

hyvä


Timo P.

Hyvä ja erittäin selkeä ja empaattinen tapa esittää asia miten kohdata vaikeita tai haastavia tilanteita. Hyvää kertausta arjen työhön, kiitos


Ville Virjo

Ei uutta

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.