Haastava vuorovaikutus ja yhteyden muodostaminen

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
43 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Haastavia tilanteita ei usein ratkaista puhumalla, vaan kuuntelemalla. Katso koulutus ja poimi Kristiina Komulaisen opit haastavien vuorovaikutustilanteiden hallintaan.

Ihmisten välinen vuorovaikutus on herkkää tasapainoilua ja pienikin väärä ele tai ilmaisu vie helposti jo rakennettua yhteyttä monta askelta taaksepäin. Sovittelijana ja poliisina toimiva Kristiina Komulainen on tämän tasapainoilun ammattilainen.  

Koulutus sisältää runsaasti konkreettisia arkipäivän esimerkkejä, kuinka muodostaa yhteys toiseen osapuoleen, miten rauhoittaa kuohuva tilanne ja mitä tulisi ehdottomasti välttää, ettei itse enää pahenna tilannetta. Opit myös tunnistamaan puhumattomuuden syitä sekä kuuntelemisen yleisimmät virheet. 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutustaitojaan ja valmistautua kohtaamaan haastavia tilanteita.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Kristiina Komulainen

Kristiina Komulainen

Sovittelija, poliisi, media-alan konkari

Kristiina Komulainen on generalisti, joka on kerännyt henkistä pääomaa liikkumalla työelämän pelikentässä monipuolisesti sekä opiskelemalla. lue lisääKomulainen on johtanut lukuisia eri projekteja eri kanavilla: tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hän on perustanut sekä johtanut radiokanavaa Sanoma Media Finlandissa ja saanut esihenkilötyöstään monia kansallisia palkintoja sekä kansainvälisiä ehdokkuuksia.  Karismaattisena, suorasanaisena ja mukaansatempaavana puhujana tunnetulla Kristiina Komulaisella on takana tuhansia tunteja esiintymiskokemusta niin sähköisissä medioissa kuin livenä auditorioluennoista suurien ihmismassojen edessä. Komulainen on kouluttanut ihmisiä yritysjohtajista urheilijoihin esiintymään ja onnistumaan vuorovaikutustilanteissa sekä konsultoinut liittyen ryhmädynamiikkaan ja rakenteellisiin muutoksiin organisaatiossa. Tämä nainen toimii tarvittaessa tilannejohtajana.  Tällä hetkellä Komulainen työskentelee Helsingin poliisilaitoksella vanhempana konstaapelina kunniaan liittyvän väkivallan parissa. Työ poliisina on tuonut laajempaa näkemystä ihmisyyden pimeistä puolista ja haastavista tilanteista. Konfliktien purkaminen ja vastakkainasettelun mekanismien näkeminen on hänen työssään keskiössä. Komulaisella on ilmiömäinen kyky keskittyä käsillä olevaan haasteeseen niin, että sitä on mahdollista tarkkailla useista eri kulmista. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Kristiina Komulainen

Koulutuksen arviot

86 %

16 tyytyväisyys
8x
6x
1x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.