Futuricen matka monimuotoiseksi ja inklusiiviseksi organisaatioksi

Kouluttajana toimii  Heidi Pech

Mikä tekee edelläkävijän diversiteetin ja monimuotoisuuden kentällä yritysmaailmassa? No se, että tekee edes jotain! Katso koulutus, ja inspiroidu Futuricen tarinasta. Koko kuvaus

Kokonaispituus

47 min

Oppituntien lukumäärä

3

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Heidi Pech kertoo inspiroivan tarinan Futuricen monimuotoisuusmatkasta ja siitä, kuinka se lähti liikkeelle ruohonjuuritasolta. Muutaman ihmisen ajatus sai enemmän ja enemmän jalansijaa, kunnes aihe koettiin niin tärkeäksi organisaatiotasolla, että se nostettiin yrityksen strategiaan ja hallituksen agendalle. 

Heidi jakaa käytännön esimerkkejä muutoksista joita Futurice on matkallaan tehnyt, sekä kertoo oivalluksista ja opeista perustuen tähänastisiin kokemuksiin. 

Tästä koulutuksesta 

  • Saat käytännön vinkkejä diversiteettiä ja inkluusiota tukevista teoista  
  • Voit inspiroitua edelläkävijäorganisaation esimerkistä, yrityksesi kokoluokkaan katsomatta 
  • Opit lisää diversiteetin määrittelystä 

Tämä koulutus sopii kaikille. Koulutus tarjoaa konkreettisia toimenpide-esimerkkejä erityisesti johto-, hr-, tai viestinnän tehtävissä työskenteleville.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Heidi Pech

Heidi Pech, Head of Diversity, Equity & Inclusion, Futurice

Heidi Pech johtaa monimuotoisuus- ja inkluusiotyötä Futuricella. Hänen saa virtaa työnsä merkityksellisyydestä ja haluaa rakentaa yhdenvertaisempaa kulttuuria niin yrityksen sisällä kuin koko ympäröivässä yhteiskunnassa. Heidillä on laajaa kokemusta eri HR-tehtävistä kansainvälisissä ympäristöissä, mutta nykyisessä roolissaan hän kokee löytäneensä varsinaisen ammatillisen kutsumuksensa. Hän on rakentanut ammatillista osaamistaan eri sektoreilla osaamisen kehittämisen, rekrytoinnin ja työnantajakuvan kehittämisen parissa yli 15 vuoden ajan sekä Suomessa että ulkomailla.  

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.