UKK: Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Alma Talent Seduo?

Alma Talent Seduo on online-koulutuspalvelu, joka mahdollistaa eri alojen ammattilaisten osaamisen kehittämisen verkossa. Alma Talent Seduo, lyhyemmin Seduo, tarjoaa monipuolista, kiinnostavaa, laadukasta ja ajankohtaista koulutusta modernin työelämän tarpeisiin.

Kenen tuottama palvelu Seduo on?

Seduo on Alma Talentin palvelu. Alma Talent tarjoaa monipuolisesti eri alojen ammattilaisille ja yrityksille osaamisen kehittämisen ja liiketoiminnan kasvattamisen palveluita sekä medioita. Tunnetuimpia Alma Talentin medioita ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Tivi.

Alma Talentilla on vahva brändi ammattilaisten osaamisen kehittämisessä; järjestämme yli 500 luokkahuonekoulutusta vuosittain. Seduon avulla tuomme nyt tämän vahvan osaamisen myös verkkoon.Seduon kouluttajiksi on valikoitu alansa huippuosaajat, jotka huolehtivat tiedon objektiivisuudesta, laadusta ja ajankohtaisuudesta.

Mitä etuja verkko-opiskelulla on?

Seduo tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman koulutussisältöjä ja yhdellä lisenssillä ne kaikki ovat käytettävissäsi milloin ja missä tahansa. Sinun ei siis tarvitse esimerkiksi käyttää aikaasi koulutuspaikalle siirtymiseen ja voit aikatauluttaa opiskelun oman rytmisi mukaiseksi. Verkossa koulutusten sisältö on myös pilkottu pienempiin kokonaisuuksiin kuin luokkahuoneessa, joten voit helposti valita juuri ne sinua eniten kiinnostavat koulutukset.

Mitä voin oppia Seduon koulutuksissa?

Seduon koulutukset on suunnattu laajasti modernin asiantuntijatyön tarpeisiin sopiviksi. Koulutukset kattavat seuraavat aihealueet:

  • Myynti ja markkinointi
  • Viestintä ja vuorovaikutus
  • Asiakaspalvelu ja -kokemus
  • Johtaminen ja tiimityö
  • Taloushallinto
  • Digi ja data

Kenelle Seduon tarjoama koulutus sopii?

Seduon koulutukset on suunnattu ensisijaisesti eri alojen asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille. Koulutukset soveltuvat kaikille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää osaamistaan muuttuvassa työelämässä.

Mistä Seduon koulutukset koostuvat?

Seduon koulutukset muodostuvat lyhyistä videoista sekä koulutuksen päättävästä kertauskyselystä. Suoritettuasi kertauskyselyn hyväksytysti läpi saat koulutuksesta myös todistuksen. Osaan koulutuksista liittyy lisäksi tukimateriaalia, esimerkiksi koulutuksen sisällön tiivistävä tekstimuotoinen yhteenveto tai lomakepohja uuden taidon harjoittelun tueksi.

Mitä todistuksen saaminen edellyttää?

Saat koulutuksesta todistuksen, kun olet suorittanut kertauskyselyn hyväksytysti läpi. Vaatimukset saattavat vaihdella koulutuksittain. Yleensä vaatimuksena on vähintään 80 %:n tulos kertauskyselyssä.

Mihin todistusta voi käyttää?

Todistuksesta käy ilmi koulutuksen suorituspäivämäärä, sekä koulutuksen, kouluttajan ja koulutuksen suorittajan nimi. Todistus on merkki aktiivisesta osaamisen kehittämisestä ja sitä voi käyttää esimerkiksi osana CV:tä.

Olen kiinnostunut toimimaan kouluttajana. Miten pääsen Seduon kouluttajaksi?

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä jakamaan osaamistaan sekä kartoitamme uusia, ajankohtaisia koulutusaiheita. Haluatko liittyä mukaan asiantuntijoidemme joukkoon? Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja ehdota aihetta, josta haluaisit kouluttaa! Ota yhteyttä: seduo.asiakaspalvelu@almatalent.fi