Etäesihenkilö, tunnista tiimisi erilaiset persoonat

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
56 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunnetko tiimisi ja tiedätkö miten tukea heitä parhaalla mahdollisella tavalla - tehokkaasti?

Persoonallisuutemme on mukavuusalueemme, jossa meidän on helppoa ja energisoivaa olla. Osa meistä nauttii äänekkäistä palavereista (mielellään kasvotusten), kun osa saa parhaiten aikaan omassa rauhassa - etätyössä. Osalle meistä on luontaista mukautua aina tiimin yhteisiin päätöksiin, kun taas osa nauttii siitä, että saa haastaa ja väitellä toisten kanssa.  

Luontaiset tapamme eli persoonallisuutemme vaikuttavat erityisesti tiimityöskentelyyn. Tiimeissä kohtaavat erilaiset tavat reagoida asioihin, ajatella ja tehdä työtä. Esihenkilön on tunnettava ja ymmärrettävä tiiminsä jäsenet, jotta he voivat tukea, jakaa työtehtäviä tehokkaasti sekä kommunikoida sujuvasti tiimin jäsenten kanssa.  

Tässä koulutuksessa… 

  • Opit keinoja tunnistaa tiimisi luontaiset taipumukset  
  • Saat vinkkejä, kuinka tukea työssä jaksamista ja tehostaa työskentelyä 
  • Opit tunnistamaan ja hyväksymään erilaiset persoonat tiimissäsi 

Tämä koulutus sopii erityisesti tiimissä, HR-kentällä tai esihenkilötyössä toimiville.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tarja Vartiainen

Tarja Vartiainen

Työhyvinvointivalmentaja, Certified Business Coach, yrittäjä, Roihu Coaching Oy

Tarja Vartiainen on Roihu Coaching oy:n perustaja ja pitkänlinjan yrittäjä (vuodesta 2010) Savon sydämestä, Kuopiosta. Tarjalla on lähes 20 vuoden kokemus pk-yritysten lue lisääliiketoiminnan ja HR- kehittämistyöstä sekä taloushallinnosta. Tarjan lupaa kannustaa, oivalluttaa ja tukea asiakkaitaan kohti tavoitetta.

Kaikki kouluttajan koulutukset Tarja Vartiainen

Koulutuksen arviot

70 %

2 tyytyväisyys
1x
0x
0x
1x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.