Etäesihenkilö, tunnista tiimisi erilaiset persoonat

Kouluttajana toimii  Tarja Vartiainen

Tunnetko tiimisi ja tiedätkö miten tukea heitä parhaalla mahdollisella tavalla - tehokkaasti?

Kokonaispituus

56 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Persoonallisuutemme on mukavuusalueemme, jossa meidän on helppoa ja energisoivaa olla. Osa meistä nauttii äänekkäistä palavereista (mielellään kasvotusten), kun osa saa parhaiten aikaan omassa rauhassa - etätyössä. Osalle meistä on luontaista mukautua aina tiimin yhteisiin päätöksiin, kun taas osa nauttii siitä, että saa haastaa ja väitellä toisten kanssa.  

Luontaiset tapamme eli persoonallisuutemme vaikuttavat erityisesti tiimityöskentelyyn. Tiimeissä kohtaavat erilaiset tavat reagoida asioihin, ajatella ja tehdä työtä. Esihenkilön on tunnettava ja ymmärrettävä tiiminsä jäsenet, jotta he voivat tukea, jakaa työtehtäviä tehokkaasti sekä kommunikoida sujuvasti tiimin jäsenten kanssa.  

Tässä koulutuksessa… 

  • Opit keinoja tunnistaa tiimisi luontaiset taipumukset  
  • Saat vinkkejä, kuinka tukea työssä jaksamista ja tehostaa työskentelyä 
  • Opit tunnistamaan ja hyväksymään erilaiset persoonat tiimissäsi 

Tämä koulutus sopii erityisesti tiimissä, HR-kentällä tai esihenkilötyössä toimiville.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tarja Vartiainen

Työhyvinvointivalmentaja, Certified Business Coach, yrittäjä, Roihu Coaching Oy

Tarja Vartiainen on Roihu Coaching oy:n perustaja ja pitkänlinjan yrittäjä (vuodesta 2010) Savon sydämestä, Kuopiosta. Tarjalla on lähes 20 vuoden kokemus pk-yritysten liiketoiminnan ja HR- kehittämistyöstä sekä taloushallinnosta.

Tarjan lupaa kannustaa, oivalluttaa ja tukea asiakkaitaan kohti tavoitetta.

Koulutuksen arviot

70 %

2 tyytyväisyys
1x
0x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.