Esteettömyys palveluissa

Kouluttajana toimii  Sanna Kalmari

Arviolta 25 % ihmisistä tarvitsee esteettömiä palveluita. Heistä 100 % kuluttaa palveluita. Varmista, että palvelusi pelaa ja on houkutteleva - kaikkien asiakkaiden näkökulmasta. Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

56 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Arviolta 25 % ihmisistä tarvitsee esteettömiä palveluita vamman, sairauden, ikääntymisen tai väliaikaisen tilan, kuten loukkaantumisen tai pienten lasten kanssa liikkumisen vuoksi. Esteettömyydestä hyötyvät kaikki, mutta osalle ihmisistä esteettömyys on osallistumisen edellytys ja yhdenvertaisuuskysymys. Esteettömyys huomioimalla voidaan tavoittaa suuri joukko asiakkaita ja kasvattaa näin liiketoimintaa.  

Esteettömyys ei ole vain fyysisten esteiden poistoa, vaan myös asenteiden muokkausta ja viestintää. Erilaisten ihmisten kohtaaminen ja asiakkaan tarpeiden huomiointi koskettaa jokaista palvelualalla työskentelevää ja yrityksen toimintaa palveluprosessin kaikissa vaiheissa.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät… 

  • Mitä esteettömyys on  
  • Miten viestit palveluittesi saavutettavuudesta 
  • Miten tavoitat uusia asiakasryhmiä 

Koulutuksen esimerkit tulevat matkailu- ja ravintola-alalta ja koulutus sopiikin erinomaisesti kaikille palvelualalla työskenteleville. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Sanna Kalmari

Sanna Kalmari

Esteettömän matkailun asiantuntija, Tmi Palmuasema

Sanna Kalmari on Suomen suosituimman esteettömän matkailun tietolähteen, matkablogi Palmuaseman ylläpitäjä ja esteettömän matkailun asiantuntija. Harvinaisen lue lisääSMA-lihassairautensa vuoksi Sanna ei ole koskaan pystynyt kävelemään. Siksi osa Sannaa on sähköpyörätuoli. Renkaat, jotka antavat hänelle mahdollisuuden kiertää pitkin maailman rantoja.   Sanna on vaikeavammainen, mutta hän on paljon muutakin; sosionomi, matkailuvirkailija, kirjoittaja, yrittäjä, kouluttaja, matkanjohtaja ja elämästä innostuja. Sanna rakastaa lämpöä, aurinkoa ja kauneudesta mykistymistä. Sanna oli ehdolla vuoden 2018 Finnish Travel Galassa Vuoden Matkailuvaikuttajaksi. Vuonna 2022 hän sai yli kymmenen vuotta jatkuneesta työstään kunniamaininnan Esteetön Suomi -kilpailussa.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Sanna Kalmari

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.