Esimiesten jaksaminen

Kouluttajana toimii  Mervi Lamminen

Esimiesten jaksaminen – elintärkeä voimavara vai sanahelinää?

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Esimiesten hyvinvointi – ja pahoinvointi – valuu organisaatiossa eteenpäin, halusimme tai emme. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Mikä esimiestyössä kuormittaa 
  • Kenen vastuulla on jaksamiskysymykset 
  • Miten tunnistaa oma jaksamisen taso 
  • Millä keinoin tuoda voimaa esimiehen arkeen 

Koulutus soveltuu kaikille esimiestyössä toimiville tai siitä kiinnostuneille, jotka haluavat lisätä jaksamista arkeensa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mervi Lamminen

CEO, Auntie Solutions Oy

Mervi Lamminen on Auntie Solutionsin toimitusjohtaja ja perustaja. Hän on itse uupunut johtotehtävissä ollessaan, mielekkäässä työssä. Tästä seurasi lopulta uusi ura, jolla Mervi haluaa auttaa ihmisiä ennen kuin nämä uupuvat. Kaikki uupumiset eivät ole estettävissä, mutta moni on, ja jokainen uupuminen on liikaa.  
 

Auntiessa Mervillä on näköalapaikka yritysten henkilöstön jaksamiseen – miksi uuvumme, mitä sille voidaan tehdä ja kenen on vastuu. Koulutukseltaan Mervi on kauppatieteiden maisteri. 

Koulutuksen arviot

84 %

45 tyytyväisyys
18x
21x
5x
0x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Sanna Sandgren

Selkeästi jäsennelty ja napakka kokonaisuus.


Tuija T.

Asian ytimessä.


Eija K.

Todella mielenkiintoinen ja antoisa sisältö! Herätti ajatuksia, ja auttoi ymmärtämään omaakin tilannetta.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.