Esimiehen jaksaminen YT:n jälkeen

Kouluttajana toimii  Mia Aspegrén

Elämässä YT:n jälkeen osa työyhteisöistä löytää hyvän työvireen, työn mielekkyyden ja tuottavuuden merkittävästi nopeammin kuin toiset. Miten teillä menee, ja miten voitte vahvistaa toipumista työyhteisössä? Koko kuvaus

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Organisaatioiden uudistumisien yhteydessä YT:t ovat työelämämme arkea. Usein niihin liittyy muiden muutosten ohella myös henkilövähennyksiä. On erityinen johtamishaaste johtaa työyhteisöä ja itseään henkilöstövähennyksien keskellä. YT-kokemus on tutkitusti koetteleva irtisanottujen lisäksi myös työyhteisöön jääville sekä YT:n toteutuksesta vastuussa oleville esimiehille ja HR:lle.  

Tästä koulutuksesta: 

  • Saat vinkkejä siitä, kuinka harjaannuttaa johtamisen taitoja, joilla autetaan työyhteisöä jalaksille YT:n jälkeen. 
  • Saat kattavan paketin hyväksi havaittuja vinkkejä ajatteluusi ja testattuja, parhaita käytänteitä ja kokeneiden vertaiskokijoiden suosituksia keskellä YT:n jälkeistä johtamishaasteita.  
  • Opit tunnistamaan vahvuuksia itsestäsi esihenkilönä ja työyhteisöstänne. 

Koulutus on suunnattu etenkin esimiehille ja HR:lle. Koulutus keskittyy siihen, miten tukea omaa palautumista YT:n jälkeen.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mia Aspegrén

Johtamispsykologi

Mia Aspegrén on johtamispsykologian asiantuntija, työelämän kehittäjä ja urasi personal trainer. Mia on yksi Suomen tunnetuimmista urasparraajista, jonka neuvot luotsaavat yli vaikeista työelämätilanteista. 

Koulutuksen arviot

65 %

4 tyytyväisyys
1x
0x
2x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.