Esimiehen jaksaminen YT:n jälkeen

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
21 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Elämässä YT:n jälkeen osa työyhteisöistä löytää hyvän työvireen, työn mielekkyyden ja tuottavuuden merkittävästi nopeammin kuin toiset. Miten teillä menee, ja miten voitte vahvistaa toipumista työyhteisössä?

Organisaatioiden uudistumisien yhteydessä YT:t ovat työelämämme arkea. Usein niihin liittyy muiden muutosten ohella myös henkilövähennyksiä. On erityinen johtamishaaste johtaa työyhteisöä ja itseään henkilöstövähennyksien keskellä. YT-kokemus on tutkitusti koetteleva irtisanottujen lisäksi myös työyhteisöön jääville sekä YT:n toteutuksesta vastuussa oleville esimiehille ja HR:lle.  

Tästä koulutuksesta: 

  • Saat vinkkejä siitä, kuinka harjaannuttaa johtamisen taitoja, joilla autetaan työyhteisöä jalaksille YT:n jälkeen. 
  • Saat kattavan paketin hyväksi havaittuja vinkkejä ajatteluusi ja testattuja, parhaita käytänteitä ja kokeneiden vertaiskokijoiden suosituksia keskellä YT:n jälkeistä johtamishaasteita.  
  • Opit tunnistamaan vahvuuksia itsestäsi esihenkilönä ja työyhteisöstänne. 

Koulutus on suunnattu etenkin esimiehille ja HR:lle. Koulutus keskittyy siihen, miten tukea omaa palautumista YT:n jälkeen.  

Koulutuksen sisältö

Tunnista tunteet
Opi ja kehitä
Koulutuksen kokonaiskesto
21 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mia Aspegrén

Mia Aspegrén

Johtamispsykologi

Mia Aspegrén on johtamispsykologian asiantuntija, työelämän kehittäjä ja urasi personal trainer. Mia on yksi Suomen tunnetuimmista lue lisääurasparraajista, jonka neuvot luotsaavat yli vaikeista työelämätilanteista. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Mia Aspegrén

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.