Esihenkilön vastuu henkisissä työturvallisuusasioissa

Kouluttajana toimii  Jukka Paloheimo

Mitkä ovat esihenkilön velvoitteet ja vastuut työturvallisuuden takaamiseksi? Mitä ylipäätään voidaan katsoa kiusaamiseksi, häirinnäksi tai epäasialliseksi kohteluksi? Koko kuvaus

Kokonaispituus

1:14 h

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutus keskittyy esihenkilön vastuukysymysten analysointiin työpaikan työturvallisuusasioissa. Esitys keskittyy henkiseen työsuojeluun ja nykyaikana esillä olevaan kiusaamisproblematiikkaan. Tässä koulutuksessa esihenkilö saa käsityksen omista toimintavelvollisuuksistaan työyhteisössä. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä henkisen työsuojelun tilanteita ja lisäksi konkreettisia oikeustapauksia, joiden avulla esihenkilö saa osviittaa siitä, mikä on asiallinen toimintatapa ja minkä tyyppiseen toimintaan on puututtava.  

Koulutus sopii erityisesti esihenkilöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jukka Paloheimo

Asianajaja, Roschier Asianajotoimisto Oy

Paloheimo on erikoistunut työoikeuteen ja riitojen ratkaisemiseen. Hänen asiantuntemuksensa kattaa kaikki työsuhteisiin liittyvät näkökohdat. Hänellä on laaja kokemus työoikeuden alan oikeudenkäynneistä alioikeuksissa sekä työoikeudessa. Erityisesti Paloheimolla on kokemusta työturvallisuusvastuuseen liittyvistä oikeudenkäynneistä, joissa hän on edustanut erityisesti teollisuuden alan työnantajia. 

Koulutuksen arviot

70 %

2 tyytyväisyys
0x
1x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.