Esihenkilön vastuu henkisissä työturvallisuusasioissa

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitkä ovat esihenkilön velvoitteet ja vastuut työturvallisuuden takaamiseksi? Mitä ylipäätään voidaan katsoa kiusaamiseksi, häirinnäksi tai epäasialliseksi kohteluksi?

Koulutus keskittyy esihenkilön vastuukysymysten analysointiin työpaikan työturvallisuusasioissa. Esitys keskittyy henkiseen työsuojeluun ja nykyaikana esillä olevaan kiusaamisproblematiikkaan. Tässä koulutuksessa esihenkilö saa käsityksen omista toimintavelvollisuuksistaan työyhteisössä. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä henkisen työsuojelun tilanteita ja lisäksi konkreettisia oikeustapauksia, joiden avulla esihenkilö saa osviittaa siitä, mikä on asiallinen toimintatapa ja minkä tyyppiseen toimintaan on puututtava.  

Koulutus sopii erityisesti esihenkilöille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jukka Paloheimo

Jukka Paloheimo

Asianajaja, Roschier Asianajotoimisto Oy

Paloheimo on erikoistunut työoikeuteen ja riitojen ratkaisemiseen. Hänen asiantuntemuksensa kattaa kaikki työsuhteisiin liittyvät näkökohdat. Hänellä on laaja lue lisääkokemus työoikeuden alan oikeudenkäynneistä alioikeuksissa sekä työoikeudessa. Erityisesti Paloheimolla on kokemusta työturvallisuusvastuuseen liittyvistä oikeudenkäynneistä, joissa hän on edustanut erityisesti teollisuuden alan työnantajia. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jukka Paloheimo

Koulutuksen arviot

60 %

1 tyytyväisyys
0x
0x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
1:14 h

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö