Esihenkilö myyjän jaksamisen tukena

Kouluttajana toimii  Linda Asikainen

Sopii kuunteluun

Myyntityö on henkisesti vaativaa ja tulospalkkaus jo itsessään voi aiheuttaa paineita kokeneellekin konkarille. Miten esimies voi huolehtia siitä, että tukee myyjän voimavaroja eikä lisää ylimääräistä kuormitusta huomaamattaan? Koko kuvaus

Kokonaispituus

26 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Myyntityö on henkisesti vaativaa ja tulospalkkaus jo itsessään voi aiheuttaa paineita kokeneellekin konkarille. Avainasemassa kuormitustekijöiden taklaamisessa on se, kuinka myyntitiimiä johdetaan. Miten esimies voi huolehtia siitä, että tukee myyjän voimavaroja eikä lisää kuormitusta huomaamattaan?  

Jatkuvat asiakaskohtaamiset, tulospalkkaus ja etätyöskentely ovat esimerkkejä asioista, jotka voivat kuormittaa myyjiäsi. Mitä taitava myynnin esihenkilö voi tehdä lievittääkseen näistä aiheutuvaa riskiä loppuun palamiselle ja alisuoriutumiselle? Entäs mitä taitava myynnin esihenkilö tekee, jos huippumyyjän keskimyynti laskee?  

Tästä koulutuksesta saat… 

  • Käytännön vinkkejä ja toimintatapoja myyjien jaksamisen tukemiseen  
  • Tietoa siitä, mitkä tekijät muodostavat kuormitusriskejä myyjän työssä  
  • Oppeja siitä, millainen johto tukee myyntiä & kasvattaa tulosta 

Koulutus sopii erinomaisesti myynnin esihenkilöille, myyjille ja myyntitiimien tiiminvetäjille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan toimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Koulutuksen arviot

73 %

24 tyytyväisyys
3x
13x
5x
3x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Markku L.

..


Joni K.

Hyvää kertaamista. Selkeä esitys


Petri K.

Selkeät ydinkohdat!

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.