Esihenkilö myyjän jaksamisen tukena

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Myyntityö on henkisesti vaativaa ja tulospalkkaus jo itsessään voi aiheuttaa paineita kokeneellekin konkarille. Miten esimies voi huolehtia siitä, että tukee myyjän voimavaroja eikä lisää ylimääräistä kuormitusta huomaamattaan?

Myyntityö on henkisesti vaativaa ja tulospalkkaus jo itsessään voi aiheuttaa paineita kokeneellekin konkarille. Avainasemassa kuormitustekijöiden taklaamisessa on se, kuinka myyntitiimiä johdetaan. Miten esimies voi huolehtia siitä, että tukee myyjän voimavaroja eikä lisää kuormitusta huomaamattaan?  

Jatkuvat asiakaskohtaamiset, tulospalkkaus ja etätyöskentely ovat esimerkkejä asioista, jotka voivat kuormittaa myyjiäsi. Mitä taitava myynnin esihenkilö voi tehdä lievittääkseen näistä aiheutuvaa riskiä loppuun palamiselle ja alisuoriutumiselle? Entäs mitä taitava myynnin esihenkilö tekee, jos huippumyyjän keskimyynti laskee?  
 

Tästä koulutuksesta saat… 

  • Käytännön vinkkejä ja toimintatapoja myyjien jaksamisen tukemiseen  

  • Tietoa siitä, mitkä tekijät muodostavat kuormitusriskejä myyjän työssä  

  • Oppeja siitä, millainen johto tukee myyntiä & kasvattaa tulosta 
     

Koulutus sopii erinomaisesti myynnin esihenkilöille, myyjille ja myyntitiimien tiiminvetäjille.  

Koulutuksen sisältö

Miksi myyjä väsyy?
Myynnin johto - taklaa tilanne!
Koulutuksen kokonaiskesto
26 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Linda Asikainen

Linda Asikainen

CEO & Co-Founder, MYYNTITULI Oy

Linda Asikaisella on vankka tausta B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa. Lindan asiantuntemus takaa myyjärekrytointien ja perehdytyksen onnistumisen, ja Lindan koulutuksissa paneudutaan lue lisäätoimivan myyntiprosessin kehittämiseen, aina perehdytyksestä lähtien. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Linda Asikainen

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.