Erottautuva B2B kylmäpuhelu

Kouluttajana toimii  Stina Dansie

Kylmäsoittaminen ei ole kauheaa. Tarvitset vain sinulle sopivan puhelinpitchin, jolla tuotat aitoa arvoa asiakkaalle.

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

1:03 h

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Monelle myyntityötä puhelimeen tarttuminen on yksi myynnin epämukavimmista vaiheista. Koska päättäjien tavoittaminen puhelimitse vaikeutuu vuosi vuodelta, onkin erittäin tärkeää, että sitten kuin tavoitat oikean päättäjän, pääset napakasti aiheeseen ja saat avattua arvoa tuottavan dialogin, joka suurella prosentilla johtaa kaupallisiin jatkokeskusteluihin. 

     Tässä koulutuksessa  

  • Käydään läpi hyvän kylmäpuhelun rautalankamalli avauksesta clousaukseen 
  • Rakennetaan puhelulle ihanteellinen malli ja käydään läpi minkälaisiin asioihin kiinnittää huomiota missäkin osassa puhelua.  
  • Opitaan rakentamaan toimivan puhelinpitch, jonka avulla kynnys kylmäpuheluiden soittamiselle laskee ja saat sovittua myyntitapaamisia. 

 Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti myyntiuraansa aloitteleville myyjille, mutta tästä on hyötyä myös esim. asiantuntijatehtävissä työskenteleville, jotka ovat ensimmäistä kertaa urallaan tilanteessa joka vaatii proaktiivista myyntityötä ja puhelimeen tarttumista. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Stina Dansie

Stina Dansie

Toimitusjohtaja, Good Call Oy

Kaikki kouluttajan koulutukset Stina Dansie

Koulutuksen arviot

92 %

10 tyytyväisyys
7x
2x
1x
0x
0x

Wäinä J.

Kiitos Stina! Ei yhtään liian amerikkalaista (pari päivää sitten Linkkarissa tätä puitiin), ellei jotakuta ärsytä tuo "million dollar." Se kun viittaa vieraaseen valuuttaan. =P No toisaalta, myös miljoonan tekeminen voi ärsyttää jos oma bisnes on nappikauppaa ja voi mennä vuosia saavuttaa niin iso myynti. Mutta hyvät eväät sain, rohkeutta lähteä soittamaan uudella alalla harjoittelijana.


Harri H.

Hyvin argumentoitu, ei jäänyt mieleen mitään syytä olla soittamatta vaikka ajatusjumi onkin vahvasti kylmäsoittelua vastaan

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.