Erottautuva B2B kylmäpuhelu

Kouluttajana toimii  Stina Dansie

Kylmäsoittaminen ei ole kauheaa. Tarvitset vain sinulle sopivan puhelinpitchin, jolla tuotat aitoa arvoa asiakkaalle.

Kokonaispituus

1:03 h

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Monelle myyntityötä puhelimeen tarttuminen on yksi myynnin epämukavimmista vaiheista. Koska päättäjien tavoittaminen puhelimitse vaikeutuu vuosi vuodelta, onkin erittäin tärkeää, että sitten kuin tavoitat oikean päättäjän, pääset napakasti aiheeseen ja saat avattua arvoa tuottavan dialogin, joka suurella prosentilla johtaa kaupallisiin jatkokeskusteluihin. 

     Tässä koulutuksessa  

  • Käydään läpi hyvän kylmäpuhelun rautalankamalli avauksesta clousaukseen 
  • Rakennetaan puhelulle ihanteellinen malli ja käydään läpi minkälaisiin asioihin kiinnittää huomiota missäkin osassa puhelua.  
  • Opitaan rakentamaan toimivan puhelinpitch, jonka avulla kynnys kylmäpuheluiden soittamiselle laskee ja saat sovittua myyntitapaamisia. 

 Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti myyntiuraansa aloitteleville myyjille, mutta tästä on hyötyä myös esim. asiantuntijatehtävissä työskenteleville, jotka ovat ensimmäistä kertaa urallaan tilanteessa joka vaatii proaktiivista myyntityötä ja puhelimeen tarttumista. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Stina Dansie

Toimitusjohtaja, Good Call Oy

Koulutuksen arviot

89 %

14 tyytyväisyys
8x
4x
2x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Marianne K.

Ytimekäs koulutus, jossa paljon tietoa ja sopiva määrä kertausta nopeassa ajassa.


Wäinä J.

Kiitos Stina! Ei yhtään liian amerikkalaista (pari päivää sitten Linkkarissa tätä puitiin), ellei jotakuta ärsytä tuo "million dollar." Se kun viittaa vieraaseen valuuttaan. =P No toisaalta, myös miljoonan tekeminen voi ärsyttää jos oma bisnes on nappikauppaa ja voi mennä vuosia saavuttaa niin iso myynti. Mutta hyvät eväät sain, rohkeutta lähteä soittamaan uudella alalla harjoittelijana.


Harri H.

Hyvin argumentoitu, ei jäänyt mieleen mitään syytä olla soittamatta vaikka ajatusjumi onkin vahvasti kylmäsoittelua vastaan

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.