Erilaisten asiakkaiden kohtaaminen

Kouluttajana toimii  Maiju Ranta

Sopii kuunteluun

Jokaisella meistä on eri käsitys siitä, millaista on hyvä asiakaspalvelu. Siksi paras asiakaspalvelija on todellinen vuorovaikutuskameleontti.

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

18 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Erilaisissa työtehtävissä kohdataan eri ikäisiä ja eri taustaisia asiakkaita. Lisäksi asiakkaan kanssa hoidettavat asiat voivat olla vaikeaselkoisia ja monitulkintaisia. Asiakaspalvelutyötä tekevän on tärkeää mukauttaa viestintäänsä palvelun laadun varmistamiseksi. 
 

Tästä koulutuksesta saat 

  • Valmiuksia tunnistaa erilaisia asiakkaita  

  • Vinkkejä siihen, kuinka kohdata jokainen asiakas yksilöllisesti 

  • Apua vaikeaselkoisten vuorovaikutustilanteiden taklaamiseen 
     

Koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa toimiville ja erityisesti asiantuntija- ja myyntityötä tekeville. 

 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Maiju Ranta

Maiju Ranta

Viestintäkouluttaja, Ethos Oy

Maiju on monipuolinen viestintä- ja vuorovaikutusalan asiantuntija ja kouluttaja. Hän on taustaltaan filosofian maisteri ja viestinnän aineenopettaja. Maijun erityisosaamista on lue lisääteknologiavälitteinen vuorovaikutus ja asiakaspalvelun laadun kehittäminen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Maiju Ranta

Koulutuksen arviot

89 %

24 tyytyväisyys
13x
9x
2x
0x
0x

Tuija M.

Kiva esitystapa!


Mari G.

Ok


Suvi Y.

Sopivan lyhyt ja napakka koulutus.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.