Erilaiset perhetilanteet huomioiva perheystävällisyys

Kouluttajana toimii  Tiina-Emilia Kaunisto

Onko työpaikkasi perheystävällinen - ihan oikeasti? Tästä koulutuksesta saat vinkkejä, joita et löydä nykyisistä perheystävällisyysohjeista.

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

45 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jokainen perhe on uniikki kokonaisuutensa, mutta sen lisäksi vähintään joka kolmas perhe on jollain tavalla monimuotoinen. Miten huomioit erilaisia perhemuotoja työyhteisösi perheystävällisyydessä? Miten tuet lapsettomia tai lasta toivovia? Saavatko kaikki määritellä tärkeän läheissuhteen itse vai tekeekö sen työehtosopimus tai lainsäädäntö? 

Tästä koulutuksesta saat…  

  • Uusia vinkkejä, joita et löydä nykyisistä perheystävällisyysohjeista.  
  • Opit, millaisia moderneja perhemuotoja on olemassa. 
  • Vinkkejä, miten tukea esimerkiksi uusperheen tai sateenkaariperheen sosiaalista vanhempaa, yhden vanhemman perheen, kahden kulttuurin perheen tai monikkoperheen vanhempaa, adoptioperheellistä ja sijoitetun lapsen perhehoitajaa.  

Koulutus on suunnattu erityisesti esihenkilöille ja HR-alan ammattilaisille. Koulutuksesta hyötyvät lisäksi kaikki ne, joita perheellisten asema työelämässä koskettaa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tiina-Emilia Kaunisto

Tiina-Emilia Kaunisto

Työelämän erityisasiantuntija, Monimuotoiset perheet -verkosto

Tiina-Emilia Kaunisto on työelämän erityisasiantuntija Monimuotoiset perheet -verkostosta. Tiina-Emilia muistuttaa työkseen työelämää siitä, etteivät lue lisääkaikki perhetilanteet mahdu samaan lokeroon. Verkoston edustamat perheryhmät ovat tavalla tai toisella rakenteellisesti erilaisia kuin se perhe, jota usein ajattelemme ”tavallisena” perheenä.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Tiina-Emilia Kaunisto

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.