Ennakoivan työhyvinvoinnin erityisosaajaksi

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Kati Rautio

Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
58 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Hyvinvoiva työpaikka on uuden ajan menestystekijä. Opi tunnistamaan työhyvinvoinnin yleisimmät haasteet ja rakentamaan hyvinvoiva ja menestyvä työpaikka!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Työhyvinvointi Työyhteisötaidot

Uudistuva ja kasvava bisnes tarvitsee hyvinvoivia ihmisiä. Innostuneita tekijöitä, joiden koko potentiaali saadaan liiketoiminnan käyttöön. Hyvinvoiva ihminen on innostunut ja aikaansaava. Haluaa ja jaksaa tehdä työnsä paremmin. On parempi työkaveri ja johdettava. Hyvinvoivassa työpaikassa on parempi ilmapiiri, asiakastyytyväisyys, tuottavuus ja tulos. Hyvinvoiva ja menestyvä työpaikka houkuttelee ja sitouttaa parhaat osaajat. Luo kilpailuedun, jota ei voi kopioida.  

Tämän päivän tieto- ja asiantuntijatyössä ihmiset tekevät bisneksen. Tuottavat laadukkaan palvelun asiakkaalle. Työelämän ja bisneksen murroksessa, työpaikkojen kiireisessä arjessa, uudistusten ja muutosten keskellä työhyvinvointia uhkaavat monet eri tekijät. Ennakoivan työhyvinvoinnin avulla vältät työhyvinvoinnin yleisimmät haasteet ja sudenkuopat. Rakennat uuden ajan hyvinvoivan ja menestyvän työpaikan, jossa viihdytään ja tehdään tulosta.  

Tässä koulutuksessa tutustut hyvinvoivaan työpaikkaan uuden ajan menestystekijänä. Saat ajankohtaista tietoa ja näkökulmia, mitä on ennakoiva työhyvinvointi ja miksi siihen kannattaa panostaa. Tunnistat, mitkä ovat työhyvinvoinnin yleisimmät haasteet ja sudenkuopat – ja miten ne vältetään. Saat vinkkejä, miten ennakoivaa työhyvinvointia voi lähteä rakentamaan omalla työpaikalla. 

 

Miksi katsoa koulutus?

  1. Tutustut hyvinvoivaan työpaikkaan uuden ajan menestystekijänä - saat ajankohtaista tietoa ja uusia näkökulmia ennakoivan työhyvinvoinnin kehittämiseen työpaikalla 
  2.  Tunnistat työhyvinvoinnin kehittämisen tyypillisimmät haasteet ja sudenkuopat - ja osaat välttää ne 
  3. Saat vinkkejä, miten voit lähteä rakentamaan hyvinvoivaa ja menestyvää työpaikkaa 

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kati Rautio

Kati Rautio

Unelmien työn arkkitehti, Job designer, Founder, Brossa

Kati Rautio on rohkean ja intohimoisen job design -yritys Brossan perustaja. Unelmien työn arkkitehti. Työn ja organisaation muotoilija. Työssään Kati auttaa lue lisääedelläkävijöitä rakentamaan unelmien työpaikkoja, jossa viihdytään ja tehdään tulosta. Katia on kuvattu valovoimaiseksi ja innostavaksi yrittäjäksi, tulevaisuuden työelämän job designeriksi. Brossan asiakkaina on tunnettuja yrityksiä ja organisaatiota, jotka haluavat rakentaa hyvinvointia, menestystä ja houkuttelevia työnantajabrändejä uudessa ajassa, bisneksen ja työelämän murroksessa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Kati Rautio

Koulutuksen arviot

81 %

14 tyytyväisyys
6x
4x
3x
1x
0x

Terhi K.

Paljon asiaa, mutta olisi voinut tiivistää puolet lyhyemmäksi


Inka Remonen-Niitepöld

Koluttaja oli hyvä, mutta tuntui, että eri videoissa puhuttiin asiasta aika toisteisesti. Aiheet eivät eronneet selkeästi toisistaan, tuntui että olen kuullut saman jo monesti. Vasta lopuksi tuli selkeitä kohtia, joihin tarttua. Ehkä tekisin tästä lyhyemmän "inspiraation" tai jäsentäisin vielä paremmin, jotta mielenkiinto säilyy loppuun saakka.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.