Enemmän irti one-to-one -keskusteluista

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Ulla Vilkman

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
21 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miksi kahdenkeskisiä keskusteluja kannattaa käydä, kuinka usein niitä tulisi olla ja miten keskusteluihin tulisi valmistautua? Ota 1-2-1 -keskustelut haltuun!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Tiimin johtaminen Etäjohtaminen Esihenkilötyön alkeet

Kahdenkeskiset keskustelut ovat tärkeä ihmisten johtamisen työkalu. Keskustelut ovat tehokas väline yhteyden rakentamiseen ja syventämiseen työntekijöiden kanssa, tehdäänpä työtä samalla toimistolla, välillä etänä tai kokonaan hajautetusti eri toimipisteissä. Koulutus antaa hyvät eväät one-to-one -keskustelukäytännön rakentamiseen sekä vinkkejä, miten saat enemmän irti näistä keskusteluista. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Tiedät, mitä hyötyä one-to-one -keskusteluista on 
  2. Saat selkeän toimintamallin keskusteluiden käymiseen ja jalkauttamiseen tiimissäsi 
  3. Saat konkreettisia vinkkejä, miten keskusteluista tulee entistä hyödyllisempiä sekä itsellesi että tiimiläisillesi 

Koulutus sopii esimiehille, jotka eivät vielä hyödynnä kahdenkeskisiä keskusteluja tai haluavat kehittää nykyistä keskustelukäytäntöä entistä paremmaksi. 

Koulutuksen sisältö

Enemmän irti one-to-one -keskusteluista
Koulutuksen kokonaiskesto
21 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija, Timanttia Consulting Oy

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija sekä tietokirjailija. Hän auttaa organisaatioita lue lisääkehittämään hajautetussa organisaatiossa, monipaikkaisessa työssä sekä etätyössä tarvittavaa osaamista sekä muokkaamaan toimintakulttuuria sopivammaksi aika- ja paikkariippumattomaan työhön.    Ullalla on vankka kokemus johtoryhmien ja esimiesten kouluttamisesta sekä erilaisten työpajojen ja kehittämisprojektien vetämisestä. Häneltä on ilmestynyt seuraavat julkaisut: Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä (Talentum Pro 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017) ja Etätyö ulkomailla (2020). 

Kaikki kouluttajan koulutukset Ulla Vilkman

Koulutuksen arviot

84 %

14 tyytyväisyys
6x
7x
0x
0x
1x

Juha S.

.


Merja R.

Loistava kouluttaja


Mika A.

Ei sisältänyt itselleni kovin paljon uutta, mutta vahvisti sen että olen tehnyt asioita paljon oikein. Aloittelevalle esimiehelle tai sellaiselle joka ei 1-to-1 keskusteluja ole ennen harrastanut, tämä on erinomainen koulutus.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.