Elämää YT:n jälkeen – johda työyhteisö uuteen aikaan

Kouluttajana toimii  Mia Aspegrén

Innosta, ohjaa ja suuntaa työyhteisösi kohti mielekästä ja tuottavaa tulevaisuutta YT:n jälkeen.

Kokonaispituus

27 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Organisaatioiden uudistumisien yhteydessä YT:t ovat työelämämme arkea. Usein niihin liittyy muiden muutosten ohella myös henkilövähennyksiä.  On erityinen johtamishaaste johtaa työyhteisöä ja itseään henkilöstövähennyksien. YT-kokemus on tutkitusti koetteleva irtisanottujen lisäksi myös työyhteisöön jääville sekä YT:n toteutuksesta vastuussa oleville esimiehille ja HR:lle.  

Tästä koulutuksesta: 

  • Saat vinkkejä siitä, kuinka motivoida työyhteisöä tulevaisuuteen vaikeassa tilanteessa. 
  • Saat kattavan paketin hyväksi havaittuja vinkkejä ajatteluusi ja testattuja, parhaita käytänteitä ja kokeneiden vertaiskokijoiden suosituksia keskellä YT:n jälkeistä johtamishaasteita.  
  • Opit tunnistamaan vaaran paikkoja henkilöstön johtamisessa YT:n yhteydessä. 
  • Opit, joilla johtaa työyhteisöä uuteen, innostavaan aikaan YT:n jälkeisessä vaiheessa. 

Koulutus on suunnattu etenkin esihenkilöille ja HR:lle.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mia Aspegrén

Johtamispsykologi

Mia Aspegrén on johtamispsykologian asiantuntija, työelämän kehittäjä ja urasi personal trainer. Mia on yksi Suomen tunnetuimmista urasparraajista, jonka neuvot luotsaavat yli vaikeista työelämätilanteista. 

Koulutuksen arviot

60 %

4 tyytyväisyys
0x
1x
2x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.