Eettisen yrityskulttuurin rakentaminen

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Niina Ratsula

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
56 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kaikki haluavat olla eettisiä – miksi moni kuitenkin epäonnistuu? Syvennä osaamistasi eettisen yrityskulttuurin rakentamisesta, ja varmista eettisesti kestävien käytäntöjen toteutuminen!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Yrityskulttuuri

Vastuullisuus ei ole pelkästään kilpailuetu, vaan elinehto tulevaisuuden kestävälle organisaatiolle. Organisaation vastuullisuuden ytimessä on eettisesti kestävä toimintakulttuuri ja sen keskiössä johto ja esimiehet, jotka omalla toiminnallaan asettavat esimerkin muille. 

Organisaatiot ja niiden johtajat toinen toistensa jälkeen kuitenkin päätyvät ikäviin otsikoihin epäonnistuttuaan toimimaan vastuullisesti. Miksi? Vastaus ei löydy kategorisoimalla ihmiset eettisiin ja epäeettisiin yksilöihin, vaan jokainen meistä on alttiina eettiselle sokeutumiselle. Jotta voimme kehittää oman toimintamme vastuullisuutta työelämässä, tulee meidän ymmärtää paremmin mitkä tekijät aiheuttavat eettistä sokeutumista.  

Tässä koulutuksessa saat kokonaiskäsityksen yleisimmistä tekijöistä, jotka sinun tulee huomioida eettisesti kestävien käytäntöjen luomisessa ja varmistamisessa. Valmennuksessa keskitytään pohtimaan teemaa erityisesti yrityskulttuurin näkökulmasta. Ilman oikein toimimista tukevaa yrityskulttuuria yritysvastuun eteen tehty työ voi osoittautua turhaksi. Organisaation epäviralliset käytännöt saattavat tehdä viralliset vastuullisuuslupaukset merkityksettömiksi. 

Vastuullista toimintaa tukeva yrityskulttuuri auttaa myös kestävän työntekijäkokemuksen, työnantajamielikuvan ja yritysbrändin rakentamisessa, puhumattakaan hyödyistä, jotka näkyvät suoraan tuloksessa. Sen tietoiseen kehittämiseen kannattaa panostaa. 

 Miksi katsoa koulutus?

  1.      Opit eettisesti kestävän työkulttuurin keskeiset rakennuspalikat.
  2.      Opit, miksi väärinkäytöksiä ja asiatonta käyttäytymistä tapahtuu yrityksissä.
  3.      Tunnistat paremmin yrityskulttuuriin liittyviä riskejä.
  4.      Osaat toimia tilanteissa, joihin liittyy eettisiä huolenaiheita tai epäkohtia.
  5.      Saat varmistusta, että oma käyttäytymisesi on eettisesti kestävällä pohjalla.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Niina Ratsula

Niina Ratsula

Eettisen liiketoiminnan asiantuntija, KTM, Code of Conduct Company Oy

Niina Ratsula on Oikein toimimisen kulttuuri – Johtajan opas eettisen organisaation rakentamiseen -teoksen (2019) kirjoittaja sekä Nordic Business Ethics Network -yhteisön toinen lue lisääperustajista. Niina on eettisesti kestävän yrityskulttuurin ja vastuullisen johtamisen puolesta puhuja, jolla on yli vuosikymmenen kansainvälinen pörssiyritystausta eettisen liiketoiminnan ja hyvän hallinnon kehittämisestä ja johtamisesta.  Niinalla on takana satoja valmennuksia ja johtoryhmien sparrauksia yritysvastuun, compliance-ohjelmien ja eettisen liiketoiminnan kehittämisessä. Niina haastaa ihmisiä ja organisaatioita tarkastelemaan toiminnan vastuullisuutta yrityskulttuurista käsin ja sen pohjalta kehittämään johtamista, viestintää ja henkilöstön kouluttamista. Niina palkittiin vuonna 2019 vuoden Vastuullisena Vaikuttajana (Bonfire Agency).

Kaikki kouluttajan koulutukset Niina Ratsula

Koulutuksen arviot

94 %

7 tyytyväisyys
5x
2x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.