Edistä sitoutumista ja toimintaa fasilitoinnilla

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Simsalabim – nyt olet huippufasilitoija! No ei ehkä sentään, mutta tällä koulutuksella pääset alkuun. Löydä uusi taso työhösi fasilitoivalla otteella, ja levitä idearikkautta ympäristöösi.

Vaikka fasilitoinnin taikasauvaa ei ole olemassa, voit lukita uuden tason kokouskäytäntöihin muutamalla konkreettisella keinolla – huolimatta siitä, operoitko livenä vai kameran kautta.   

Tässä koulutuksessa opit, kuinka mahdollistat uusien ratkaisujen synnyn, saavutat halutut päämäärät ja luot idearikkaan ja keskustelevan kulttuurin tiimiisi. Löydä fasilitoinnin mahdollisuudet, ja innostu vahvistamaan organisaationne käytäntöjä!  

Tämän koulutuksen avulla... 

  • Lisäät fasilitoivaa otetta työhösi  
  • Opit fasilitoivan johtamisen alkeet 
  • Opit mitä apua fasilitoinnista on haastavissa tilanteissa  

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työhön sisältyy luovaa suunnittelua tai ryhmätyöskentelyä. Erityisesti tiiminvetäjät ja esihenkilöt hyötyvät fasilitoivan johtamisen sisällöistä.

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Head Coach, CEO, CPCC, PCC, PQ, Thewind Oy

Tuuli Kirsikka Pirttiaho on valmentaja (CPCC, PCC, PQ Coach), konsultti, johtamisen ja viestinnän asiantuntija sekä yrittäjä. lue lisääValmentajana hän  ukee ihmisten itsetuntemuksen, voimavarojen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja potentiaalin vahvistumista. Pirttiaho ajattelee, että hänen tehtävänään on nostaa ihmistä, ja kehittää businesta samassa yhtälössä. Pirttiaholla on yli 30 vuoden kokemus mm. liiketoiminnan kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja valmennuksesta sekä hallitustyöskentelystä eri toimialoilla ja eri kokoisissa yrityksissä start-upeista suuryrityksiin. Pirttiaho toimi pitkään myös yrittäjyyden edistämisen ja kehittämisen tehtävissä Suomen Yrittäjien aluejärjestön toimitusjohtajana.  Pirttiahon motto on: Lift People and Business. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Koulutuksen arviot

67 %

6 tyytyväisyys
2x
1x
1x
1x
1x

Riikka Weklin

Tärkeä aihe, mutta oli jotenkin todella vaikea keskittyä. Kouluttaja piti mielestäni liian pitkiä taukoja sanojen välissä ja virkkeiden keskellä. Asiakokonaisuuden hahmottaminen oli hankalaa. Reippaampi tempo olisi parempi.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
29 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö