Edistä sitoutumista ja toimintaa fasilitoinnilla

Kouluttajana toimii  Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Sopii kuunteluun

Simsalabim – nyt olet huippufasilitoija! No ei ehkä sentään, mutta tällä koulutuksella pääset alkuun. Löydä uusi taso työhösi fasilitoivalla otteella, ja levitä idearikkautta ympäristöösi. Koko kuvaus

Kokonaispituus

29 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Vaikka fasilitoinnin taikasauvaa ei ole olemassa, voit lukita uuden tason kokouskäytäntöihin muutamalla konkreettisella keinolla – huolimatta siitä, operoitko livenä vai kameran kautta.   

Tässä koulutuksessa opit, kuinka mahdollistat uusien ratkaisujen synnyn, saavutat halutut päämäärät ja luot idearikkaan ja keskustelevan kulttuurin tiimiisi. Löydä fasilitoinnin mahdollisuudet, ja innostu vahvistamaan organisaationne käytäntöjä!  

Tämän koulutuksen avulla... 

  • Lisäät fasilitoivaa otetta työhösi  
  • Opit fasilitoivan johtamisen alkeet 
  • Opit mitä apua fasilitoinnista on haastavissa tilanteissa  

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työhön sisältyy luovaa suunnittelua tai ryhmätyöskentelyä. Erityisesti tiiminvetäjät ja esihenkilöt hyötyvät fasilitoivan johtamisen sisällöistä.

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuuli Kirsikka Pirttiaho

Head Coach, CEO, CPCC, PCC, PQ, Thewind Oy

Tuuli Kirsikka Pirttiaho on valmentaja (CPCC, PCC, PQ Coach), konsultti, johtamisen ja viestinnän asiantuntija sekä yrittäjä. Valmentajana hän  ukee ihmisten itsetuntemuksen, voimavarojen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja potentiaalin vahvistumista. Pirttiaho ajattelee, että hänen tehtävänään on nostaa ihmistä, ja kehittää businesta samassa yhtälössä. Pirttiaholla on yli 30 vuoden kokemus mm. liiketoiminnan kehittämisestä, palvelumuotoilusta ja valmennuksesta sekä hallitustyöskentelystä eri toimialoilla ja eri kokoisissa yrityksissä start-upeista suuryrityksiin. Pirttiaho toimi pitkään myös yrittäjyyden edistämisen ja kehittämisen tehtävissä Suomen Yrittäjien aluejärjestön toimitusjohtajana.  Pirttiahon motto on: Lift People and Business. 

Koulutuksen arviot

67 %

6 tyytyväisyys
2x
1x
1x
1x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Riikka Weklin

Tärkeä aihe, mutta oli jotenkin todella vaikea keskittyä. Kouluttaja piti mielestäni liian pitkiä taukoja sanojen välissä ja virkkeiden keskellä. Asiakokonaisuuden hahmottaminen oli hankalaa. Reippaampi tempo olisi parempi.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.