Digitaalisen palvelun testaaminen ja pilotointi

Kouluttajana toimii  Juho Juutilainen

Kuinka vältät, että digitaalisen palvelun kehitys ei valu hukkaan? Miten testaat ja pilotoit jo suunnitteluvaiheesta asti?

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

1:03 h

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Miten pystyt etukäteen minimoimaan sen riskin, että digitaalisen palvelun kehittämiseen käytetyt resurssit menevät hukkaan? Entä miten valitset monista palveluideoista sen, joka todennäköisimmin tuottaa parhaimman tuloksen?  

Digitaalisten palveluiden kehittäminen on yksi merkittävimmistä liiketoiminnan kehittämisen pullonkauloista. Tässä koulutuksessa käydään läpi menetelmiä, joilla pyritään maksimoimaan palvelukehittämisestä saatava hyöty ja välttämään kalliita virheinvestointeja. Koulutus keskittyy erityisesti digitaalisiin palveluihin, mutta sen opit ovat pitkälti hyödynnettävissä digitaalisen maailman ulkopuolellekin.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit, miten minimoit hukkainvestointeja ja säästät aikaa digitaalisten palveluiden kehittämisessä. 
  • Ymmärrät, miten testaamisen lisääminen tekee ennusteista ja aikatauluista luotettavampia. 
  • Näet selkeästi, miten testaamisen luonne muuttuu matkalla ideasta toimivaan palveluun. 
  • Saat selkeän kokonaiskuvan testaamisen ja pilotoinnin menetelmistä. 
  • Näet, miten testaamista voidaan kehittää, jotta se tukee paremmin dataan perustuvaa päätöksentekoa. 

Koulutus keskittyy liiketoiminnan, IT:n ja muotoilijoiden näkökulmiin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Juho Juutilainen

Juho Juutilainen

Design lead, eCraft

Juho Juutilainen aloitti työuransa markkinoinnin ja viestinnän parissa. Hän on viimeisen 10 vuoden ajan soveltanut UX-suunnittelun ja palvelumuotoilun menetelmiä kaiken lue lisääkokoisten palveluiden kehittämisessä. Tämän lisäksi hän tukee digitaalisessa transformaatiossa työtapojen ja prosessien kehittämistä keskittyen erityisesti siihen, miten kehitetään kestävämmin digitaalisia palveluita joita käyttäjät rakastavat. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Juho Juutilainen

Koulutuksen arviot

88 %

5 tyytyväisyys
3x
1x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.